Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

A Sērijas klubā "Sampdoria" koronavīruss konstatēts pieciem futbolistiem

Rolands Eliņš

A Sērijas klubā "Sampdoria" koronavīruss konstatēts pieciem futbolistiem
Albins Ekdals. Foto: Sportimage/PA Images/Scanpix

Nepatīkamas ziņas no Itālijas A Sērijas komandas „Sampdoria” – tās futbolistam Manolo Gabjadīni bija konstatēta koronavīrusa infekcija, un tagad paziņots, ka pozitīvas analīzes bijušas vēl četriem viņa komandas biedriem (Kollijam, Ekdalam, Torsbijam, La Guminam) un arī kluba ārstam...

Vakardien Itālijas futbolists Manolo Gabjadīni kļuva par otro A Sērijā, kuram bijušas pozitīvas koronavīrusa analīzes, pirms viņa slimība tika konstatēta arī „Juventus” spēlētājam Danielam Rugani. Gabjadīni brīdī, kad tika paziņots par viņa analīzēm, jau bija pašizolācijā, un klubs ziņoja, ka viņam ir viegls drudzis.

Šovakar „Sampdoria” spiesta paziņot, ka koronavīrusa infekcija klubā ir vēl plašāka. Pozitīvas analīzes konstatētas četriem spēlētājiem – zviedram Albinam Ekdalam, norvēģim Mornetam Torsbijam, itālim Antonino La Guminam un Gambijas aizsargam Omāram Kollijam. Tāpat vīruss konstatēts Amadeo Baldari, vienam no komandas ārstiem.

Itālijas A Sērijas spēles tika pārtrauktas jau iepriekš, un visā valstī noteikta karantīna. „Sampdoria” par sava treniņprocesa pārtraukšanu paziņoja trešdien. "Sampdoria" ir Dženovas pilsētas komanda. Ligūrijas reģionā, kurā atrodas Dženova, vakar bija oficiāli apstiprināts 261 saslimšanas gadījums.

Dienas gaitā tika ziņots, ka slimība skārusi arī Rugani komandas biedru "Juventus" sastāvā Paulo Divalu, taču argentīnietis savos sociālajos tīklos šīs ziņas noliedza, pavēstot, ka ar viņu viss kārtībā.

A Sērijas spēles nenotiks vismaz līdz trešajam aprīlim.

Izmantotie resursi:
https://t.co/8GD70tL0sZ?amp=1

     [+] [-]

, 2020-03-13 20:33, pirms 5 gadiem
Kāpēc Dibala ir Divala latviski?!
Spāniski drīzāk V izrunā tapat kā B.

  +1 [+] [-]

, 2020-03-13 21:18, pirms 5 gadiem
Arī Vlahovičs no Violas.

     [+] [-]

, 2020-03-13 23:25, pirms 5 gadiem
oxa rakstīja: Kāpēc Dibala ir Divala latviski?!
Spāniski drīzāk V izrunā tapat kā B.
Tādēļ, ka viņi mēdz tā izrunāt. Tas, protams, ir tad, ja autori vēlas būt ļoti precīzi ar pareizajām izrunām. Diemžēl viņi neievēro, ka Casillas ir Kasijass nevis Kasiljass.