Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Kakā nespēlēs Pekinā

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Kakā nespēlēs Pekinā
Kakā
Foto: digitale

"Milan" futbola kluba līderis, viens no pasaules labākajiem spēlētājiem Kakā Brazīlijas izlases rindās nepiedalīsies Pekinas Olimpiskajās spēlēs, ziņo kluba oficiālā mājaslapa.

Kakā tika izsaukts palīdzēt Brazīlijas izlasei Olimpiādē, taču „Milan” vadība kategoriski iebilst pret komandas līdera došanos prom no komandas. Milānas klubam neviens nevar liegt aizliegt savam futbolistam spēlēt Pekinā, jo Kakā ir vecāks par 23 gadiem.

Jau ziņojām, ka pēc FIFA noteikumiem klubiem uz Olimpiskajām spēlēm obligāti ir jāpalaiž tikai tie spēlētāji, kuri nav pārsnieguši 23 gadu vecumu. Kakā šobrīd jau ir 26 gadi. „Milan” vadība jau otro reizi noraidīja Brazīlijas futbola federācijas aicinājumu atlaist brazīlieti uz Olimpiādi, tādēļ ļoti ticams ir tas, ka Kakā Pekinā nespēlēs.

Līdzīgu lēmumu ir pieņēmusi arī „Barcelona” kluba vadība, kura nevēlas, lai savu valsti pārstāvētu klubu pārstāvošais Ronaldinju. Iespējams, ka vēl vairāki klubi nevēlēsies atlaist savus spēlētājus, kas ievērojami samazinātu interesi par Olimpisko futbola turnīru.

Izmantotie resursi:
acmilan.com

  +4 [+] [-]

, 2008-07-11 17:43, pirms 16 gadiem
mja, tas ir mīnuss, ka nespēlē savas valsts cempionātā. Savas valsts klubs valstsvienības interesēs gan jau ka palaistu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-07-11 20:37, pirms 16 gadiem
Tā pat ka Ronijam ar Barcu, bet liekas, ka Ronijs spēlēs, jo kā pats izteicās: "Es to ļoti gribu."
Un man arī gribās.

  -2 [+] [-]

, 2008-07-11 21:21, pirms 16 gadiem
Robduks rakstīja: Tā pat ka Ronijam ar Barcu, bet liekas, ka Ronijs spēlēs, jo kā pats izteicās: "Es to ļoti gribu."
Un man arī gribās.

rakstu lasīji?