Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Amauri gūst piecus vārtus

Amauri gūst piecus vārtus
Jakvinta (9. numurs) un Amauri atzīmē
kārtējos gūtos vārtus. Foto: Digitale

Pirmo pārbaudes spēli šovasar pret Itālijas C2 Sērijas komandu veiksmīgi aizvadījuši Turīnas "Juventus" futbolisti, uzvarot ar 7:1. Jāatzīmē, ka lieliska debija izdevās "Juventus" transfēru sezonas lielākajam pirkumam Amauri, kurš pirmajās 45. minūtēs guva visus piecus komandas vārtus.

Vasaras sākumam "Juventus" bija izvēlējušies visai vājus pretiniekus - "AC Mezzocorna" vienību no Itālijas C2 (ceturtā spēcīgākā līga Itālijā) Sērijas. Lai gan pretī stāvošo komandu, kura aizvadītajā sezonā gandrīz nokļuva vienu līgu augstāk, par pilnīgiem amatieriem nosaukt nevar, "Juventus" komandai, kuras rindās trūka vesela rinda nozīmīgu spēlētāju, šī spēle drīzāk līdzinājās treniņam.

Kamēr Dāvids Trezegē Parīzē ārstēja gūto savainojumu, bet Muhameds Sissoko, Tiagu Mendešs un Marko Markioni to darīja Itālijā, tikmēr pēc "Euro 2008" atpūta tika dota Džanluidži Buffonam, Alessandro del Pjero, Džordžo Kjellīni, Mauro Kamoranezi, Olofam Mellberam un Zdenekam Grigeram. Kapteiņa apsējs tika uzticēts Pāvelam Nedvedam, bet visu acis bija pievērstas "Juventus" lielākajam pirkumam šovasar - brazīlietim Amauri, kurš kopā ar Vinčenzo Jakvintu veidoja uzbrukuma duetu. Uzbrucējs sanākušajiem skatītājiem vilties nelika.

Jau pirmajā puslaikā viņš guva piecus (!) vārtus - 15. minūtē Amauri divu aizsargu ielenkumā atklāja rezultātu, trīs minūtes vēlāk atrodoties slīpi pretī vārtiem ar spēcīgu sitienu pārspēja vārtsargu, bet hettriku uzbrucējs nodrošināja akrobātiskā stilā raidot bumbu vārtos no gaisa. 36. minūtē Amauri pēc kuriozas Jakvintas piespēles raidīja bumbu jau tukšajā vārtu stūrī, bet savus un komandas piektos vārtus brazīlietis guva pēc vēl vienas Vinčenzo piespēles, eleganti ar papēdi apspēlējot pretinieku vārtsargu. Otrajā puslaikā pie savas iespējas tika arī spēlētāji no dublieru komandas, un jaunie Kristians Paskvato un Simone Espozito vilties nelika, panākot jau 7:0. Īsi pirms mača beigām "Mezzocorna" gan guva prestiža vārtus, izcēlās d'Akampo.

Izmantotie resursi:
channel4.com

  +1 [+] [-]

, 2008-07-11 23:08, pirms 16 gadiem
Kur var redzēt vārtus?

  +2 [+] [-]

, 2008-07-11 23:35, pirms 16 gadiem
vecchiasignora.com: Juventus-Mezzocorona 7-1 - VecchiaSignora.com -...
te gan nav Mezzocorna vārtu guvuma...

  +1 [+] [-]

, 2008-07-11 23:36, pirms 16 gadiem
Matīss Kļaviņš rakstīja: vecchiasignora.com: Juventus-Mezzocorona 7-1 - VecchiaSignora.com -...
te gan nav Mezzocorna vārtu guvuma...

PaldieS!

  +3 [+] [-]

, 2008-07-11 23:38, pirms 16 gadiem
malachi...nevaru sagaidit atgrieshanos chempionu liigaa... forza juve!!!

  +1 [+] [-]

, 2008-07-11 23:40, pirms 16 gadiem
Stulbi, ka tajā video nav atkārtojumi! Tā šķērīte bez atkārtojuma tā smagi jocīgi izskatījās, arī švaki to papēdi varēja redzēt! Bet nu ir ok! Man patika!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-07-12 12:31, pirms 16 gadiem
Hose rakstīja: Amauri ir zvērs! Nevaru vien sagaidīt jauno sezonu! Prognozēju sīvu cīņu par skudeto, kurā "Juvei" derētu parādīt zobus un nagus un atgūt čempiontitulu

Forza Juve!!!

ceru ka tavas velmes piepildisies un Juve at kal bus zenitaa
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja