Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

A sērijas klubs par pretinieka badīšanu atlaiž galveno treneri

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

A sērijas klubs par pretinieka badīšanu atlaiž galveno treneri
Roberto D'Aversa. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix

LETA--PA Media/DPA. Pēc sitiena "Verona" futbolistam Tomā Enrī ar galvu no amata atbrīvots Itālijas A sērijas futbola čempionāta komandas "Lecce" galvenais treneris Roberto D'Aversa.

Lečes komanda svētdien A sērijas mačā ar 0:1 zaudēja Veronas vienībai un pēc spēles atklātībā nāca video, kurā D'Aversa redzams iesitot Enrī ar galvu.

Pats 48 gadus vecais D'Aversa atzina, ka bijis kontakts ar galvām, taču noliedza, ka būtu izdarījis tīšu sitienu. Tas gan nepārliecināja kluba vadību un pirmdien itāļu treneris tika atbrīvots no amata.

"Lecce", kas kopš Ziemassvētkiem uzvarējusi tikai vienā spēlē, turnīra tabulā ieņem 15.vietu, tikai par punktu atrodoties priekšā izkrišanas zonā esošajām komandām.

D'Aversa Lečes klubu vadīja kopš pērnā gada vasaras, bet pirms tam viņš stūrējis "Sampdoria", "Parma" un "Virtus Lanciano" vienības. Viņa vadībā spēlējis arī latviešu vārtsargs Kristaps Zommers.

"AC Milan" audzēknis pussargs D'Aversa savu futbolista karjeru pavadīja Itālijas zemākajās līgās.

     [+] [-]

, 2024-03-11 15:50, pirms 2 mēnešiem
Kontakts ar galvām tiešām bija un tas bija apzināts "badījiens".