Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Mourinju nav problēmu ar Adriano

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Mourinju nav problēmu ar Adriano
Adriano
Foto: digitale

Itālijas futbola čempionvienības Milānas ''Inter'' galvenais treneris Žozē Mourinju paziņojis, ka viņam nav nekādas nesaskaņas ar kluba brazīliešu uzbrucēju Adriano.

Adriano nav ticis iekļauts komandas sastāvā jau četras spēlēs pēc kārtas. Šāda veida sods brazīlietim uzlikts par to, ka viņš atkārtoti nokavējis komandas treniņu. ''Inter'' kluba treneris Žozē Mourinju pēdējā laikā ir ievērojis uzlabojumus Adriano sniegumā treniņos, taču tik un tā vakar atkal neiekļāva Adriano pieteikumā spēlei pret ''Udinese'' (1:0).

Pats Mourinju par radušos situāciju saka: ''Man ar Adriano nav problēmu. Viņam ir jāturpina cītīgi strādāt treniņos, un tad es viņu atkal iekļaušu komandas sastāvā, kad būs pienācis īstais laiks.''

''Inter'' šobrīd Itālijas čempionātā pēc aizvadītām 11 spēlēm ieņem pirmo vietu, par punktu apsteidzot ''Milan'' un ''Napoli''.

Izmantotie resursi:
skysports.com