Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Morati trīs mēnešus aizliegts vadīt "Inter"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Morati trīs mēnešus aizliegts vadīt "Inter"
Masimo Morati
Foto: Digitale/Scanpix

Itālijas un Eiropas čempionvienības Milānas "Inter" prezidentam Masimo Morati par spēlētāja pārejas organizēšanu ar diskvalificēto "Genoa" kluba īpašnieku Enriko Preciozi piespriests aizliegums trīs mēnešus vadīt savu klubu.

Itālijas Futbola federācijas paziņojumā teikts, ka Morati sods piespriests par to, ka viņš pagājušajā sezonā ar Preciozi organizējis Djēgo Milito transfēru. Preciozi tobrīd bijis aizliegts pārstāvēt savu klubu. Preciozi aizliegumu oficiāli pārstāvēt "Genoa" saņēma, kad atklātībā nāca informācija par viņa nelikumībām darbā ar iepriekšējo klubu "Como". Preciozi iepriekš piešķirtajiem sešiem gadiem dabūjis klāt vēl sešus mēnešus.

Preciozi visu laiku ignorējis viņam uzlikto sodu, aktīvi darbojoties kluba darbībā, jo uzskatījis, ka Itālijas Futbola federācija viņam jaunu sodu nevarēs uzlikt, vienīgi pagarināt jau esošo termiņu, kas tagad noticis.

Itālijas A Sērijas jaunā sezonā sāksies 28. augustā. Pagaidām "Inter" ar jaunu spēlētāju iegādi nesteidzas, bet uz turku "Besiktas" pārdots portugāļu pussargs Rikardu Kvarežma.

Izmantotie resursi:
Reuters

  +3 [+] [-]

, 2010-07-10 13:34, pirms 14 gadiem
La finita la comedia....
Bet tomeer Itaalijaa taa turpinaas.... Buus jaapiekriit, ka Itaalijas futbola aizkulises ir pashas netiiraakaas!