Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Strotmanam krustenisko saišu plīsums, izlaidīs Pasaules kausu

Andrejs Siliņš

Strotmanam krustenisko saišu plīsums, izlaidīs Pasaules kausu
Kevins Strotmans mirkli pēc savainojuma gūšanas
Foto: LaPresse/Scanpix

Itālijas A sērijas futbola kluba "Roma" pussargam Kevinam Strotmanam konstatēts krustenisko saišu plīsums, kas liegs spēlēt aptuveni deviņus mēnešus. Līdz ar to skaidrs, ka Nīderlandes izlases spēlētājam ies secen arī vasarā gaidāmā Pasaules kausa izcīņa.

24 gadus vecais Strotmans savainojumu guva vakardienas spēlē pret "Napoli" (0:1). Lai gan sākotnēji futbolists centās maču turpināt, tas nebija iespējams, un spēlētājs tika nomainīts. Šodien veiktajās pārbaudēs kļuvis zināms, ka plēstas krusteniskās saites.

Tas nozīmē, ka vienam no Itālijas čempionāta šīs sezonas jaunatklājumiem Strotmanam nāksies izlaist aptuveni deviņus mēnešus. Līdz ar to secen ies arī Pasaules kausa izcīņa, kuru Nīderlandei jāsāk B grupā pret Spāniju, Čīli un Austrāliju. Kvalifikācijas turnīrā Nīerlande izcīnīja deviņas uzvaras un vienu neizšķirtu, bet Strotmans deviņos mačos laukumā devās pamata sastāvā.

Nīderlandes izlases rindās Strotmans piedalījies 25 spēlēs un guvis trīs vārtus. Karjeru 18 gadu vecumā Strotmans sāka Roterdamas "Sparta" rindās, 2011. gada pirmajā pusē uzspēlēja "Utrecht" sastāvā, bet vasarā pievienojās PSV. Pēc 88 spēlēm PSV rindās pussargu 2013. gadā par 17 miljoniem eiro iegādājās Itālijas galvaspilsētas klubs "Roma".

Šajā sezonā Romas sastāvā Strotmans piedalījies 28 mačos, izceļoties ar sešiem vārtu guvumiem.

Izmantotie resursi:
Football (soccer) highlights, goals, videos...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-03-10 19:08, pirms 11 gadiem
Liels zaudējums Nīderlandei, bet vairāk žēl pašu jo nākamais pasaules kauss būs tikai pēc 4 gadiem, un kas zin vai tad viņš tiks sastāvā.

  +2 [+] [-]

, 2014-03-10 20:59, pirms 11 gadiem
PSC. Cerīgākais kadrs sastāvā, pēc kvalitātes lēciena no Eres uz Serie A ir viens no labākajiem izlasē, ja ne pats labākais (vērtējot tīri sniegumu, sportisko formu klubā).
Fēram big shoes to fill, domāju, ka paņems vietā viņu līdzīgā spēles stila + auguma parametru dēļ

  +1 [+] [-]

, 2014-03-10 21:48, pirms 11 gadiem
Joprojām nesaprotu kā vairāki EPL klubi, pirmkārt jau protams domājot par MU, varēja nopūdelēt viņu! Jo cik atceros aģents vairākkārt uzsvēra, ka Strotmana primārais mērķis ir spēlēšana Anglijā. Cena arī bija pat ļoti pieņemama. Lai gan A sēriju gandrīz neskatos, tajās dažās Roma spēlēs ko redzēju, atstāja spēcīgu iespaidu. Žēl protams par smago traumu, pēc tādām ne visi spēj atgriezties iepriekšējā līmenī un vēl arī progresu turpināt.