Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Trieciens "Juventus" un Itālijas izlasei: Kjēzam krustenisko saišu savainojums

Agris Suveizda

Trieciens "Juventus" un Itālijas izlasei: Kjēzam krustenisko saišu savainojums
Federiko Kjēza. Foto: AFP/Scanpix

Itālijas futbola klubs Turīnas "Juventus" pavēstījis, ka Itālijas izlases malējam uzbrucējam Federiko Kjēzam, kurš vakar Romā tika nomainīts jau 32. minūtē, ir atklāts ceļgala krustenisko saišu savainojums.

"Vakar Federiko Kjēza nopietni savainoja kreiso ceļgalu. Šorīt veiktajās pārbaudēs tika atklāts priekšējās krusteniskās saites savainojums. Tuvāko dienu laikā būs nepieciešams veikt operāciju," teikts Turīnas kluba paziņojumā, kurā gan trūkst tieša apstiprinājuma, ka krusteniskā saite ir plīsusi.

Paredzamo atlabšanas ilgumu klubs neatklāja, taču sagaidāms, ka 24 gadus vecajam spēlētājam sezona ir beigusies. Parīt "Juventus" aizvadīs Itālijas Superkausu, viesojoties pie Milānas "Inter", 23. janvārī Milānā atgriezīsies ar A sērijas spēli pret "Milan", bet Čempionu līgas astotdaļfinālā 22. februārī un 16. martā tiksies ar Spānijas "Villarreal". Eiropas čempioni Itāliju marta beigās gaida cīņa Pasaules kausa atlases pārspēlēs – pusfinālā 24. martā būs jāuzņem Ziemeļmaķedonija, bet panākuma gadījumā finālspēle būs jāaizvada viesos pret Portugāli vai Turciju.

Kjēza A sērijā šosezon ir sācis 11 no 14 spēlēm, atzīmējoties ar diviem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm, bet Čempionu līgā viņš četros mačos guvis divus vārtus. Itālijas valstsvienībā Enriko Kjēzas dēls ir aizvadījis 38 spēles un guvis četrus vārtus. Eiropas čempionāta finālturnīrā viņš sāka četras no septiņām spēlēm un guva divus vārtus, bet Pasaules kausa atlasē, arī sākot četras no savām septiņām spēlēm, guva vienus vārtus.

Lai arī Turīnas klubu pārstāv jau otro sezonu, Kjēza joprojām pieder Florences "Fiorentina". Viņš "Juventus" pievienojās divu gadu īrē (par īri pirmajā sezonā "Juventus" jāmaksā trīs miljoni, par otro sezonu – septiņi miljoni) ar obligātu izpirkuma maksu 2022. gada vasarā par 40+10 miljoniem eiro.

"Juventus" vakar fantastiski atspēlējās un izrāva uzvaru Romā (4:3), nezaudējot astotajā spēlē pēc kārtas, un ar 38 punktiem 21 mačā A sērijā ieņem piekto vietu, par trim punktiem atpaliekot no Čempionu līgas zonas.

Izmantotie resursi:
https://www.juventus.com/it/news/ar...

     [+] [-]

, 2022-01-10 19:39, pirms 2 gadiem
Viens no labākajiem šobrīd Juves sastāvā, turklāt bija lieliskā formā, tāpēc šis būs ļoti būtisks iztrūkums. Ko lai te vēl piebilst.. lai iespējami ātra un kvalitatīva atveseļošanās!
Forza Juve!

     [+] [-]

, 2022-01-10 20:35, pirms 2 gadiem
Izlasei bez viņa būs ļoti grūti. Kaut gan ar viņu arī būtu grūti.

     [+] [-]

, 2022-01-11 08:30, pirms 2 gadiem
Nelaikā, pavasarī izlašu spēles, CR lielākas kļūst cerības tikt uz Kataru PK