Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Di Marija karjeru turpinās ''Juventus'', Pogbā ieradies Turīnā noslēgt līgumu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Di Marija karjeru turpinās ''Juventus'', Pogbā ieradies Turīnā noslēgt līgumu
Anhels Di Marija jaunās komandas formā. Foto: Turīnas ''Juventus''

Itālijas A sērijas klubs Turīnas ''Juventus'' paziņojis, ka panācis vienošanos uz vienu sezonu ar argentīnieti Anhelu Di Mariju, kurš iepriekšējās septiņas sezonas pavadīja Parīzes ''Saint-Germain''. Sagaidāms, ka šajā nedēļas nogalē oficiāli līgumu parakstīs Pols Pogbā, kurš piektdien ieradies Turīnā.

Itālijas A sērijas komanda Turīnas ''Juventus'' oficiāli paziņojusi, ka tās rindas uz vismaz vienu sezonu papildinājis argentīnietis Anhels Di Marija. Pēdējās septiņas sezonas futbolists pavadīja Parīzes ''Saint-Germain'', bet uz Turīnu viņš pārcēlies bez transfēra. Pusēm beidzās līgumsaistības, kas netika pagarinātas.

''Šis ir jauns solis manā karjerā. Esmu ļoti priecīgs un ļoti saviļņots. Kopš brīža, kad piekritu pievienoties, var just, ka šeit ir kā vienā lielā ģimenē. Darbinieki par tevi rūpējas augstākajā līmenī, par ko esmu ļoti priecīgs,'' ''Juventus'' sociālajos kontos izplatītajā īsajā video saka futbolists.

Anhels Di Marija karjeras laikā spēlējis tādās komandās kā ''Benfica'', Mančestras ''United'', Madrides ''Real'' un Parīzes ''Saint-Germain''. Kopā ar Madrides ''Real'' spēlētājs vienu reizi kļuvis par UEFA Čempionu līgas trofejas ieguvēju un ''La Liga'' čempionu, bet Parīzē piecas reizes uzvarēja Francijas augstākajā līgā un piecas reizes ieguva Francijas kausu. Argentīnas izlases sastāvā pieredzējušais futbolists laukumā devies 122 mačos, kuros iesitis 25 vārtus.

Šis gan nebūs vienīgais ''Juventus'' papildinājums šajā starpsezonā. Piektdien Turīnā ieradās Pols Pogbā, kurš šodien, visticamāk, oficiāli parakstīs līgumu. Tādējādi francūzis atgriezīsies komandā, kuru pārstāvēja no 2012. līdz 2016. gadam. Pēdējos gados Pogbā spēlēja Mančestras ''United''.

Izmantotie resursi:
https://www.juventus.com/en/news/ar...

     [+] [-]

, 2022-07-09 09:28, pirms 2 gadiem
A kas tur ar aizsarsdzību,runā ka De Lightu taisās pārdot,grib ar vienu 300gadīgu Bonuči spēlēt?

     [+] [-]

, 2022-07-09 12:20, pirms 2 gadiem
Bonucci ir 35 tikai
Šobrīd skati aizsardzības balsta meklējumos ir vērsti uz Neapoles pusi
NilsK rakstīja: A kas tur ar aizsarsdzību,runā ka De Lightu taisās pārdot,grib ar vienu 300gadīgu Bonuči spēlēt?

     [+] [-]

, 2022-07-09 12:33, pirms 2 gadiem
timoty rakstīja: Bonucci ir 35 tikai
Šobrīd skati aizsardzības balsta meklējumos ir vērsti uz Neapoles pusi
"Neapolietis" tikko jau pateica, ka negrasās doties uz Turīnu. Romanjoli šķiet beidzās kontrakts. Tāds rezerves variants.

Par Di Mariju, protams, prieks, jo viņš ir pieredzējis un joprojām "karsts". Būs lielisks uzbrūkošais trio. Pogbā arī cerams "spridzinās". Lokatelli būs vieglāk. Bet par aizsardzību jāpadomā, jo vajadzīgs arī atbilstošs soliņš.

     [+] [-]

, 2022-07-09 13:20, pirms 2 gadiem

     [+] [-]

, 2022-07-09 13:43, pirms 2 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: "Neapolietis" tikko jau pateica, ka negrasās doties uz Turīnu. Romanjoli šķiet beidzās kontrakts. Tāds rezerves variants.
Vai tad Romanjoli jau nav aizrunāts Moncā pie Berluskoni?

     [+] [-]

, 2022-07-09 14:06, pirms 2 gadiem
kasagrande rakstīja: Vai tad Romanjoli jau nav aizrunāts Moncā pie Berluskoni?
Tiešām. Diezgan svaiga ziņa. Lai tad spēlē pie Sarri. Manis pēc.

     [+] [-]

, 2022-07-09 14:38, pirms 2 gadiem
Hose Girtinho rakstīja: Tiešām. Diezgan svaiga ziņa. Lai tad spēlē pie Sarri. Manis pēc.
Bet es saprotu, ka tas pagaidām runu līmenī, oficiāli nekas nav, ir arī citi varianti. Interesanti, ka mūžsenais Inter rezervists Ranokija gan jau oficiāli ir Moncas spēlētājs. Dabūs uz karjeras beigām uzspēlēt regulārāk . Vispār interesants sastāvs Moncai veidojas.

     [+] [-]

, 2022-07-09 14:43, pirms 2 gadiem
kasagrande rakstīja: Bet es saprotu, ka tas pagaidām runu līmenī, oficiāli nekas nav, ir arī citi varianti. Interesanti, ka mūžsenais Inter rezervists Ranokija gan jau oficiāli ir Moncas spēlētājs. Dabūs uz karjeras beigām uzspēlēt regulārāk . Vispār interesants sastāvs Moncai veidojas.
Būs interesanti. Skatos, Birindelli dēls arī pievienojies klubam. Prieks, ka bērni iet tēvu pēdās.