Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Divala: "Pirms gada par mani interesējās "United", "Tottenham Hotspur" un PSG"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Divala: "Pirms gada par mani interesējās "United", "Tottenham Hotspur" un PSG"
Paulo Divala un Krištianu Ronaldu. Foto: Scanpix/CHINE NOUVELLE/SIPA

Argentīnas izlases un Turīnas "Juventus" futbolists Paulo Divala komentējis situāciju, kas valdīja ap viņu pagājušā gada vasarā, kad Turīnas klubs viņu vēlējās pārdot citām komandām. Pāreja uz citu komandu nenotika. Par galveno treneri kļuva Maurīcio Sarri, un argentīnieša loma komandā mainījās.

Divala atzina, ka karjeras sākumā nekad nebija iedomājies, ka kādreiz spēlēs "Juventus". Tāpat 26 gadus vecais spēlētājs atzina, ka necerēja uz spēlēšanu Argentīnas izlasē.

"Piedzimu mazā pilsētā," Divala uzsāka sarunu. "Šajā pilsētā ir aptuveni seši tūkstoši iedzīvotāji, un šeit sapņi lielākoties paliek tikai sapņi - tie nepiepildās."

Šobrīd, spēlējot blakus Krištianu Ronaldu, Divala ir viens no komandas dārgumiem. Ir grūti iedomāties, ņemot vērā to, kāda šobrīd ir argentīnieša loma Sarri vadītajā komandā, ka Divala pirms gada bija tuvu tam, lai pamestu komandu.

"Aptuveni pirms gada "Juventus" vairāk nevēlējās, lai esmu daļa no komandas," talantīgais spēlētājs komentēja to, kas notika pagājušā gada vasarā. "Protams, ka bija interese no citiem klubiem. Interesi izrādīja gan Mančestras "United", gan "Tottenham Hotspur". Sarunu procesā iesaistījās arī PSG."

Divala atklāja, kāpēc nevēlējās pamest komandu: "Man nebija izdevusies sezona un tieši tāpēc gribēju palikt. Gribēju strādāt un attīstīties šeit – "Juventus" komandā. Transfēru logs aizvērās, komandā ieradās Sarri, un viss mainījās. Ne tikai es, bet arī komanda demonstrēja pavisam citu spēli."

"Esmu priecīgs, ka esmu šajā komandā," argentīnietis uzsāka sarunu par savu nākotni. "Man ir labas attiecības ar kluba vadību, spēlētājiem. Iespējams, ka mēs runāsim par līguma pagarināšanu, varbūt nē. Es par to šobrīd neko nezinu. Viss atkarīgs no kluba."

Divala ir viens no retajiem futbolistiem pasaulē, kuram izdevies spēlēt vienā komandā gan ar Krištianu Ronaldu, gan ar Lionelu Mesi.

Izmantotie resursi:
https://edition.cnn.com/2020/06/08/...