Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

''AS Roma'' lauž līgumu ar Adrianu

''AS Roma'' lauž līgumu ar Adrianu
Adrianu kādā Brazīlijas picērijā februāra beigās - iespējams, tajā brīdī bija jau bija jābūt Romā...
Foto: AFP/Scanpix

Itālijas A Sērijas kluba ''AS Roma'' vadība vakar oficiāli lauzusi līgumu ar brazīliešu uzbrucēju Adrianu, kurš komandu pārstāvēja tikai kopš pērnā gada vasaras. Līgums tika lauzts abpusēji vienojoties.

''Abām pusēm abpusēji vienojoties, esam pieņēmuši lēmumu priekšlaicīgi lauzt līgumu, kurš oficiāli bija spēkā līdz 2013. gada 30. jūnijam,'' vakar paziņoja Itālijas galvaspilsētas kluba vadība.

Romā 29 gadus vecais futbolists ieradās tikai pagājušā gada vasarā, parakstot līgumu uz trim gadiem. Bijušais Milānas ''Inter'' spēlētājs (2001.-2009.g.) iepriekš pārstāvēja Brazīlijas klubu ''Flamengo'', kura rindās kļuva par Brazīlijas čempionu un čempionāta rezultatīvāko spēlētāju. Taču jaunās komandas rindās visu turnīru ietvaros brazīlietis paspēja aizvadīt tikai astoņus mačus, kuros vārtus tā arī neguva – futbolists bija diezgan sliktā sportiskā formā, kā arī traucēja dažādas mikrotraumas.

Par līguma laušanu ar Imperatoru [Adrianu iesauka – R.Z.] tika runāts jau labu laiku. Tas viss Adrianu neprofesionalitātes dēļ, turklāt jau ne pirmo reizi savas karjeras laikā... Pēdējais piliens Romas kluba vadības pacietības mērā bija tas, ka Adrianu laicīgi neatgriezās no Brazīlijas, kur it kā centās atgūties no pleca savainojuma, kuru viņš guva 19. janvārī Itālijas kausa izcīņas mačā pret ''Lazio''. Kad Adrianu jau bija Romā, viņš esot nokavējis vizīti pie ārsta, mudinot kluba direktoru Džanu Paolo Montali viņa rīcību nosaukt par neattaisnojamu un neprofesionālu.

''Svarīgi, ka mēs beidzām sadarbību ar Adrianu pareizajā veidā – neviens nav zaudētājs. Abu pušu starpā allaž valdīja labas attiecības un cieņa, tāpēc pabeidzām šo lietu vislabāk iespējamajā veidā. Sakām paldies Adrianu un viņa aģentam par paveikto darbu. Diemžēl Adrianu nespēja iejusties mūsu projektā – tas, iespējams, nav viņa vainas dēļ,'' atzina ''AS Roma'' direktors.

Tiek lēsts, ka Adrianu, kurš Brazīlijas izlasē aizvadījis 48 spēles un guvis 27 vārtus, visdrīzāk, atgriezīsies Brazīlijā, kur pēc viņa pakalpojumiem lūko vairāki augstākās līgas klubi.

Izmantotie resursi:
football-italia.net

 +18 [+] [-]

, 2011-03-09 19:10, pirms 13 gadiem
Viens no brazīļu tusētājiem,meistars bet sliņķis.

  +4 [+] [-]

, 2011-03-09 19:11, pirms 13 gadiem
kkads arprats ar Adriano! agrak bij baigais vecis,bet laikam atedas futbolu...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2011-03-09 19:36, pirms 13 gadiem
Kāds monstrs viņš varētu būt ar kārtīgu attieksmi!

  +5 [+] [-]

, 2011-03-09 20:59, pirms 13 gadiem
Reāli muļķības dēļ izbojāja karjeru. Varētu vēl spēlēt un spēlēt.

  +4 [+] [-]

, 2011-03-09 22:08, pirms 13 gadiem
muļķis. tādu piekto iespēju iegūt katram negadās. bet arī šoreiz, par spīti visiem saviem izteikumiem, nočakarēja sev karjeru.

  +2 [+] [-]

, 2011-03-10 02:17, pirms 13 gadiem
Tādi nu ir tie brazīļi