Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

"Juventus" lauž līgumu ar Andradi

"Juventus" lauž līgumu ar Andradi
Horhe Andrade
Foto: Digitale

Pēc vairāku mēnešu sarunām, Itālijas futbola A Sērijas grands Turīnas "Juventus" beidzot lauzuši līgumu ar traumēto aizsargu Horhi Andradi. Bijušais Portugāles izlases aizsargs šosezon savainojuma dēļ tā arī vēl nav devies laukumā.

"Juventus" Andradi iegādājās 2007. gada vasarā no "Deportivo" par 10 miljoniem eiro. Lai gan aizsargam savainojuma dēļ bija nācies izlaist pēdējos deviņus mēnešus spāņu kluba rindās, Itālijā Andrade izgāja medicīnisko pārbaudi un veiksmīgi sagatavojās sezonai. Tomēr pēc pirmajām piecām spēlēm Andrade guva savainojumu, kas viņu izsita no ierindas līdz pat 2008. gada vasarai. Lai gan ar cerībām turīnieši gaidīja Andradi dodot lielāku ieguldījumu šosezon, portugāļu aizsargs kādā no treniņiem vēlreiz guva ļoti nopietnu savainojumu un kopš tā laika laukumā nav izgājis.

"Juventus" jau ilgāku laiku centās līgumu ar aizsargu lauzt, pagājušā gada nogalē pat izsakot šaubas, ka Andrade vēl kādreiz spēs būt profesionāls futbolists, bet sarunas ar Andradi nevedās, jo aizsargs vēlējās saņemt visu līgumā paredzēto summu. Tomēr šodien kluba izplatītajā paziņojumā teikts, ka vienošanās ir panākta: ""Juventus" un Andrade ir panākuši mutisku vienošanos par profesionālo saistību pārtraukšanu. Spēlētājs tiek atbrīvots no kontrakta ar tiesībām sev meklēt jaunu komandu. "Juventus" Andradem vēl vislabāko klubu un izlašu līmenī."

Izmantotie resursi:
channel4.com

  +3 [+] [-]

, 2009-04-08 23:09, pirms 15 gadiem
nedomāju, ka šis vēl izlasē spēlēs

     [+] [-]

, 2009-04-08 23:21, pirms 15 gadiem
lielisks aizsargs bija. vienīgais Juventus rindās, ko var saukt par aizsargu. lai gan vispār nav spēlējis... ļoti žēl... tik tiesām neizsakāmi, jo viņs vienkārsi ir lielisks aizsargs, bet tik neveiksmīgs.

  +2 [+] [-]

, 2009-04-08 23:45, pirms 15 gadiem
prognozējami...