Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Kamoranezi un Bufons nevarēs palīdzēt Itālijas izlasei

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Kamoranezi un Bufons nevarēs palīdzēt Itālijas izlasei
Džanluidži Bufons
Foto: digitale

Vēl divi Turīnas "Juventus" kluba futbolisti guvuši savainojumus, šoreiz neveiksminieki ir Džanluidži Bufons, kā arī Mauro Kamoranezi.

Jau iepriekš ziņojām, ka mačā pret "Palermo", kurā Turīnas klubs zaudēja ar 1:2, savainojumu bija guvis komandas zviedru aizsargs Olofs Melbergs, kurš nevarēs spēlēt apmēram trīs nedēļas. Izrādās, ka viņš nav vienīgais kritušais...

Jau pieminētajā mačā savainojumu guvis arī komandas pamatvārtsargs Džanluidži Bufons, kurš savainoja labo gurnu. Pēc šodien veiktajām pārbaudēm atklājās, ka vārtsargs nevarēs spēlēt apmēram 30 dienas. Tas nozīmē, ka viņš nevarēs palīdzēt Itālijas izlasei mačos ar Bulgāriju un Melnkalni. Jāatgādina, ka vārtsargs tikai pavisam nesen atguvās no līdzīga savainojuma. Viņa vietā uz izlasi izsaukts Džanluka Kurči.

Itālijas izlasei nevarēs palīdzēt arī Mauro Kamoranezi, kurš tāpat kā Bufons arī savainojis labo gurnu. Viņš nevarēs spēlēt apmēram 15 līdz 20 dienas.

Izmantotie resursi:
uefa.com

  -4 [+] [-]

, 2008-10-07 20:08, pirms 16 gadiem
Tos ''Juventus'' spēlētājus tur moka, ka viņi nemitīgi savainojās!

  +5 [+] [-]

, 2008-10-07 20:34, pirms 16 gadiem
Number 0 rakstīja: Tos ''Juventus'' spēlētājus tur moka, ka viņi nemitīgi savainojās!
Neko nemoka, vienkārši neveiksmīgi iegūtas traumas.!
Un nelasīji ka Bufonam tāda jau nesen ir bijusi!?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-10-08 07:49, pirms 16 gadiem
Eh, ko gan Itālija panāks bez Bufona?

     [+] [-]

, 2008-10-09 02:35, pirms 16 gadiem
Itālijai jau arī bez Bufona ir un vienmēr ir bijuši labi vārtsargi, bet Juvei gan bez Mauro un jo īpaši bez Dži nebūs viegli, par ko liecina arī pēdējā laika rezultāti.