Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

"Fiorentina" kārtējais papildinājums

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Fiorentina" kārtējais papildinājums
"Fiorentina" futbolisti
Foto: digitale

Itālijas A Sērijas futbola klubs „Fiorentina” ir parakstījusi līgumu ar brazīliešu futbolistu Džefersonu Andradi Sikeiru.

20 gadus vecais Sikeira līdz šim spēlēja Brazīlijā, kur pārstāvēja vietējo „Parana Clube”. „Fiorentina” parakstījusi līgumu ar šo uzbrucēju uz piecām sezonām, pie tam, spēlētājs tika iegūts brīvajā tirgū, līdz ar to Itālijas klubam nebija jāmaksā pārejas nauda Brazīlijas komandai.

„Fiorentina” pagājušajā sezonā izcīnīja 4. vietu vietējā čempionātā, kas šosezon tam dos iespēju piedalīties Čempionu līgas 3. kvalifikācijas kārtā. Klubs šajā vasarā jau ir parakstījis līgumus ar sešiem futbolistiem – Džilardino, Vargasu, Sikeiru, Jovetiču, Melo un Komoto. Nekas neliecina par to, ka Sikeira varētu kļūt par pēdējo kluba papildinājumu.

Izmantotie resursi:
uefa.com