Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Huntelārs iekļuvis autoavārijā

Huntelārs iekļuvis autoavārijā
Klāss Jans Huntelārs
Foto: AP/Scanpix

Nīderlandes izlases un Itālijas futbola kluba ''AC Milan'' uzbrucējs Klāss Jans Huntelārs otrdien pēc UEFA Čempionu līgas spēles starp viņa pārstāvēto komandu un spāņu klubu Madrides ''Real'' iekļuvis avārijā, taču, par laimi, spēlētājs nekādus nopietnus savainojumus neguva.

''AC Milan'' komandas mājaslapa vēsta, ka otrdien, 5. novembrī, pēc UEFA Čempionu līgas spēles starp itāļu klubu ''AC Milan'' un spāņu komandu Madrides ''Real'', kurā abas komandas cīnījās neizšķirti 1:1, Milānas kluba uzbrucējs Klāss Jans Huntelārs savā auto devās mājās un kādā no Milānas ielām iekļuva avārijā, stipri sadauzot savu spēkratu. Par laimi, 26 gadus vecais spēlētājs nekādas nopietnas traumas neguva. Vēlāk Huntelāram bija jāierodas vietējā policijā, lai atbildētu uz pāris jautājumiem saistītiem par minēto negadījumu.

Kā zināms, Huntelārs pievienojās Milānas klubam šovasar, par 15 miljoniem eiro pārnākot no spāņu kluba Real un ar jauno komandu parakstot līgumu uz četriem gadiem. Līdz šim Milānas kluba rindās Huntelārs piedalījies astoņās spēlēs, piecās sākot maču sākumsastāvā, bet trijās spēlēs nākot laukumā uz maiņu, taču vārtus spēlētājs tā arī nav guvis. Itālijā jau izskanējušas runas, ka holandietis varētu pamest ''AC Milan'' jau janvārī, taču to, kā būs patiesībā, rādīs laiks. Lai nu kā, pašreiz viņš nav attaisnojis uz viņu liktās cerības.

Jāatzīmē, ka svētdien Itālijas čempionāta ''Serie A'' ietvaros ''AC Milan'' izbraukumā tiksies ar Romas klubu ''Lazio''.

Izmantotie resursi:
french.peopledaily.com.cn

 +17 [+] [-]

, 2009-11-06 21:51, pirms 15 gadiem
Huntelārs galīgi pazudis... Biju par viņu piemirsis...

     [+] [-]

, 2009-11-06 21:53, pirms 15 gadiem
tur ir sadaudot, vareetu izlabot

  +5 [+] [-]

, 2009-11-06 22:19, pirms 15 gadiem
Šitais čalis manuprāt ir pazudis jau ! Grūti būs atgūt kādreizējo vārtu jušanas garšu!

  +4 [+] [-]

, 2009-11-06 22:37, pirms 15 gadiem
Atceros tos Ajax laikus... Kā viņš katrā spēlē sita iekšā... (mm)

  +3 [+] [-]

, 2009-11-06 22:52, pirms 15 gadiem
artinho rakstīja: Atceros tos Ajax laikus... Kā viņš katrā spēlē sita iekšā... (mm)
tik sen jau tas nebija.

tā ir, kad pasteidzās tikt augšā (augstas klases klubā). tas, ka tu sit 25 golus sezonā Eredivīzijas vienā no spēcīgākajām komandām, kurā tu vēl esi kapteinis un centra figūra vēl nenozīmē, ka tā būs visās komandās.

  +1 [+] [-]

, 2009-11-06 22:57, pirms 15 gadiem
sezonas sākumā es domāju, ka šis ACM pirkums ir vnk fantastisks, bet paši redzat kā ir patiesībā daudz, daudz labāk būtu, ka Milan būtu nepažēlojuši naudu un nopirkuši Fabiano!

     [+] [-]

, 2009-11-06 22:57, pirms 15 gadiem
termometrs rakstīja: tik sen jau tas nebija.

tā ir, kad pasteidzās tikt augšā (augstas klases klubā). tas, ka tu sit 25 golus sezonā Eredivīzijas vienā no spēcīgākajām komandām, kurā tu vēl esi kapteinis un centra figūra vēl nenozīmē, ka tā būs visās komandās.

Tas toč... bieži jau ir kad pariet uz citu klubu un neko nerāda...

  +4 [+] [-]

, 2009-11-07 08:43, pirms 15 gadiem
termometrs rakstīja: tā ir, kad pasteidzās tikt augšā (augstas klases klubā). tas, ka tu sit 25 golus sezonā Eredivīzijas vienā no spēcīgākajām komandām, kurā tu vēl esi kapteinis un centra figūra vēl nenozīmē, ka tā būs visās komandās.
Var jau būt, ka A Sērija vnk nav priekš viņa. Spānijā RM viņam jau nemaz tik slikti negāja. Bet nu tur ir cits stāsts.