Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Arī atkārtotās pārbaudēs Pogbā konstatē pozitīvas dopinga analīzes

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Arī atkārtotās pārbaudēs Pogbā konstatē pozitīvas dopinga analīzes
Pols Pogbā. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix

Francijas futbolistam Polam Pogbā draud līdz četru gadu diskvalifikācija no sporta, jo arī viņa atkārtotajās pārbaudēs konstatētas pozitīvas dopinga analīzes. Iepriekš viņš par testosterona lietošanu bija provizoriski diskvalificēts.

Jau ziņojām, ka 20. augusta analīzēs A sērijas kluba Turīnas ''Juventus'' futbolistam Polam Pogbā tika konstatēts testosterons, kas ir aizliegto vielu sarakstā. Spēlētājam draudēja pat četru gadu diskvalifikācija, bet viņš veica atkārtotas analīzes.

Arī tās uzrādījušas dopinga klātbūtni, Testosterons ir hormons, kas palīdz veicināt sportista izturību.Tas nozīmē, ka Pogbā saņems diskvalifikāciju no sporta, un maksimālais termiņš iespējams četri gadi. Jau pēc pirmās pozitīvās dopinga pārbaudes viņš tika provizoriski diskvalificēts.

Kopš pievienošanās Turīnas klubam spēlētājs nav daudz spēlējis dažādu savainojumu dēļ. Kājas trauma liedza viņam piedalīties Francijas izlases rindās 2022. gada Pasaules kausa izcīņā. Iepriekšējā sezonā viņš ''Juventus'' rindās nospēlēja tikai sešus mačus A sērijā un desmit kopumā, bet šajā sezonā laukumā bija devies vienā cīņā.

Karjeras laikā Pols Pogbā spēlējis divos klubos - Mančestras ''United'' un Turīnas ''Juventus''. Viņš ir četrkārtējs A sērijas čempions, FIFA Pasaules kausa ieguvējs ar Francijas izlasi un Eiropas čempionāta finālists.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/football/...

  +1 [+] [-]

, 2023-10-06 16:19, pirms 9 mēnešiem
Izskatās, ka kāds būs piemaisījis pareizajiem steroīdiem nepareizos. Nav jau tā, ka nedrīkst lietot, visi lieto, bet UZRAUTIES UZ DOPINGA KONTROLES????? Sasodītā organizētā futbola kluba dopinga programmā!? Pols būs kādu mediķi aizvainojis. Pats vainīgs.

     [+] [-]

, 2023-10-06 18:17, pirms 9 mēnešiem
Hā hā /Nelsons/

     [+] [-]

, 2023-10-06 20:50, pirms 9 mēnešiem
SAF bija taisnība, ka ar viņu kaut kas nav. Moriņjo arī bieži minēja, ka ir "mood killers" komandā, tad jau MU riktīgi paveicās, ka no viņa atbrīvojas.

     [+] [-]

, 2023-10-06 21:33, pirms 9 mēnešiem
Autor, vispār būtu dīvani, ja vīrieša ķermenī neatrastu testosteronu. Diskvalificēja, jo analīzēs konstatēja, ka tā deva krietni pārsniedz normu, ne tāpēc, ka organismā tas ir.