Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

''Napoli'' atlaidusi bijušo Itālijas izlases treneri Donadoni

''Napoli'' atlaidusi bijušo Itālijas izlases treneri Donadoni
Roberto Donadoni
Foto: AP

Itālijas futbola kluba ''Napoli'' vadība nolēmusi neturpināt sadarbību ar komandas galveno treneri Roberto Donadoni, kurš savulaik trenēja arī Itālijas izlasi, jo komandas rezultāti sezonas pirmajās spēlēs nav diez ko iepriecinoši. Viņa vietā iecelts bijušais ''Sampdoria'' treneris Valters Macari.

''Napoli'' svētdien izbraukumā piedzīvoja zaudējumu vietējā čempionāta ''Serie A'' ietvaros pret ''AS Roma'' ar 1:2, un tas Donadoni trenētajai komandai bija jau ceturtais zaudējums šajā sezonā. Pašreiz ''Napoli'' ar septiņiem punktiem aizvadītajās sesptiņās spēlēs (2-1-4) ieņem tikai 15.vietu čempionāta turnīra tabulā.
''''Napoli'' paziņo, ka klubs no komandas galvenā trenera amata nolēmis atlaist Roberto Donadoni (48) un viņā vietā tiek iecelts Valters Macari (46). Klubs vēlas pateikties Donadoni par paveikto darbu šajos pāris mēnešos un turpmākajā dzīvē vēl tikai to labāko,'' teikts ''Napoli'' kluba paziņojumā oficiālajā mājaslapā.

Donadoni, kuram līgums ar klubu bija spēkā līdz 2011. gadam, par ''Napoli'' komandas galveno treneri sāka strādāt tikai šī gada martā. Viņa vadībā līdz pagājušajām brīvdienām 17 aizvadītajās spēlēs komanda izcīnīja tikai četras uzvaras. Tāpat jāatzīmē, ka vietējā čempionāta ietvaros, spēlējot izbraukumā, komanda tā arī nespēja aizķert nevienu punktu.
Bijušais Itālijas izlases (2006.-2008.g.) treneris ir jau otrais treneris, kurš jaunajā ''Serie A'' sezonā atstājis klubu. Pirms viņa ''AS Roma'' komandas trenera amatu atstāja Lučano Spaleti.

''Šo lēmumu pieņēmām tāpēc, ka atlikušajā sezonas daļā un arī turpmākajā komandas sniegumā nepieciešama kāda dzirkstelīte,'' Donadoni atlaišanas iemeslus atklāja ''Napoli'' kluba prezidents Aurelio De Laurentiss.

Donadoni vietā iecelts Macari, kurš iepriekšējos divus gadus trenēja ''Sampdoria'', bet pirms tam arī ''Reggina'' un ''Livorno''. Pagājušajā sezonā kopā ar komandu itāļu speciālists izcīnīja 13.vietu vietējā čempionātā. Ar Macari noslēgts līgums līdz 2011. gadam un sezonas laikā viņš savu maciņu papildinās apmēram par vienu miljonu sterliņu mārciņām. Pirmais mačs jaunajā amatā Macari paredzēts 18. oktobrī spēlē pret ''Bologna''.

Izmantotie resursi:
fifa.com
football-italia.net

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-10-06 18:14, pirms 15 gadiem
man liekas viens no lielaakajiem neveiksminiekiem no paziistsajiem couchiem!

  +4 [+] [-]

, 2009-10-06 18:19, pirms 15 gadiem
vajag pārmaiņas, ar Napoli sastāvu jāspēlē labāk. Datolo, Hamšiks, Kvarjarella - lieliski A sērijas TOP klubu līmeņa spēlētāji. Katrā ziņā šī sezona Itālijā iesākusies ļoti interesanti!

  -2 [+] [-]

, 2009-10-06 18:21, pirms 15 gadiem
bumbieros rakstīja: man liekas viens no lielaakajiem neveiksminiekiem no paziistsajiem couchiem!
Iemācies angļu valodu pirms izmanto tādus vārdus kā ''coach'', zīdaini.
Slēpts komentārs: bumbieros

  -4 [+] [-]

, 2009-10-06 19:09, pirms 15 gadiem
bumbieros rakstīja: man liekas viens no lielaakajiem neveiksminiekiem no paziistsajiem couchiem!
Lielākais, tomēr manuprāt ir Skolari.

  +1 [+] [-]

, 2009-10-06 21:50, pirms 15 gadiem
Tas jau bija sagaidāms. Priekš vasaras tēriņiem rezultāti un komandas spēle bija nepieņemami vāji.

  -1 [+] [-]

, 2009-10-06 22:07, pirms 15 gadiem
sermulis rakstīja: vajag pārmaiņas, ar Napoli sastāvu jāspēlē labāk. Datolo, Hamšiks, Kvarjarella - lieliski A sērijas TOP klubu līmeņa spēlētāji. Katrā ziņā šī sezona Itālijā iesākusies ļoti interesanti!
Tu aizmirsi pieminēt vēl tādus spēlētājus kā Santakroče,Kanavaro,Di Sanktisu un Laveci. Nu un vēl ir daudzi,mans mīļākais itāļu klubs,tāpēc ceru,ka šāds solis nāks tikai par labu

  +1 [+] [-]

, 2009-10-07 01:34, pirms 15 gadiem
reiniksrobis rakstīja: Tu aizmirsi pieminēt vēl tādus spēlētājus kā Santakroče,Kanavaro,Di Sanktisu un Laveci. Nu un vēl ir daudzi,mans mīļākais itāļu klubs,tāpēc ceru,ka šāds solis nāks tikai par labu
ja paskataas veesturee, iepriekshejos klubus Macari ir tikai un vienigi pacelis. Nakamaas darbavietas ieguvis pateicoties lieliskam darbam iepriekshejos, vajakos klubos....
ceresim, ka nekas nemainisies Macari karjeraa un vinsh radis izmainjas Napoli. Jo speletaji tur tik tiesham ir iespaidigi