Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Trezegē paliek

Trezegē paliek
del Pjero un Trezegē atzīmē vārtu guvumu.
Foto: DI

Itālijas futbola A Sērijas kluba "Juventus" uzbrucējs Dāvids Trezegē atzinis, ka savu profesionālā futbolista karjeru pabeigs Turīnā un uz Spāniju pārcelties netaisās.

Aizvadītajā sezonā Trezegē iesita 20 vārtus "Juventus" labā, tikai par vienu vārtu guvumu atpaliekot no sava partnera uzbrukumā un labākā A Sērijas bombardiera Alessandro del Pjero. Līdz ar naturalizētā brazīlieša Amauri ierašanos Trezegē vieta sākumsastāvā nākamsezon nav garantēta, un pēdējās dienās Itālijas un Spānijas laikraksti daudz rakstīja par Trezegē iespējamo pārcelšanos uz "Barcelona".

Šodien pats futbolists visām runām darīja galu, paziņojot, ka "Juventus" krāsas vēlas valkāt līdz karjeras beigām: "Es pagarināju kontraktu ar klubu līdz 2011. gadam, un vēlos noslēgt karjeru valkājot melnbalto kreklu." Trezegē gan arī nenoliedz, ka pirms četriem gadiem viņš gandrīz pievienojies slavenajam Kalatonijas klubam.

"Pateicoties kluba darbībai 2004. gada vasarā, man likās, ka nākotnē es vairs nebūšu daļa no "Juventus". Ieradās cilvēki no "Barcelona", un es nekavējoties panācu ar viņiem savstarpējo vienošanos. Drīz pēc tam man piezvanīja Fabio Kapello, jautāja kādēļ es vēlos aiziet, kā arī pierunāja mani palikt. Piecu minūšu laikā mēs nonācām pie vienošanās. Strādāt ar tādiem treneriem kā Kapello un Lippi ir ļoti laba pieredze, jo viņi ir treneri, kuri spējīgi uzvarēt visos turnīros."

Izmantotie resursi:
channel4.com

  +1 [+] [-]

, 2008-06-06 01:12, pirms 16 gadiem
Ak tad Kapello ir pie visa vainigs!
Nee nu gribejas Trezi Barcaa, bet dazadu apstaklu delj nesanaca toreiz un tagad pats taa isti atstat Juvi ari negrib. Lai jau pabeidz spelet kaa JUVENTUS SPELETAJS!

     [+] [-]

, 2008-06-06 09:10, pirms 16 gadiem
Nevajag arī viņu.

  +2 [+] [-]

, 2008-06-06 11:30, pirms 16 gadiem
Nevajag arii nekur iet Juve ir vinja iistaa un vieniigaa vieta kopaa ar Del Pjero
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja