Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Vučiničs ceļgala savainojuma dēļ nespēlēs divus mēnešus

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vučiničs ceļgala savainojuma dēļ nespēlēs divus mēnešus
Mirko Vučiničs UEFA Eiropas līgas spēlē pret Viktoru Morozu
Foto: digitale

Itālijas A Sērijas klubam ''Roma'' divus mēnešus ceļgala savainojuma dēļ nevarēs palīdzēt Melnkalnes uzbrucējs Mirko Vučiničs. Neliels savainojums ir arī Frančesko Toti.

25 gadus vecais uzbrucējs savainojumu guva vakar Itālijas čempionāta spēlē pret ''Napoli'' (2:1). Šodien futbolistam tika veikts rentgens, pēc kura tika noteikta diagnoze - futbolu spēlēt viņš nevarēs vismaz divus mēnešus.

Vakar ceļgala savainojumu guva arī ''Roma'' kapteinis Frančesko Toti, taču viņa situācija ir labvēlīgāka. Toti jau pērn pārdzīvoja ceļgala traumu un bija noraizējies, ka viņu atkal varētu būt piemeklējusi neveiksme, taču bažas izrādījušās veltīgas - laukumā Toti varētu atgriezties laikā līdz nākamajai čempionāta spēlei.

Pašreiz Itālijas čempionātā ''Roma'' pēc septiņām spēļu kārtām ar 11 punktiem ieņem astoto vietu 20 komandu konkurencē. Līderes ar 16 punktiem ir ''Inter'' un ''Sampdoria''. Nākamais mačs Romai 18. oktobrī izbraukumā pret ''Milan''.

UEFA Eiropas līgā ''Roma'' E grupā pēc otrās kārtas ar trīs punktiem ieņem 3. vietu. Tikpat punktu ir ''Basel'', bet par vienu vairāk ''Fulham'', pret ko Romai būs jāspēlē nākamajā spēlē 22. oktobrī.

Izmantotie resursi:
laroma24.it

     [+] [-]

, 2009-10-05 20:37, pirms 15 gadiem
Nav noteikts, ka trauma tiešām ir, tās ir tikai baumas.