Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

"Genoa" un "Palermo" apmainās ar vārtsargiem

Niklāvs Švēde
Niklāvs Švēde

"Genoa" un "Palermo" apmainās ar vārtsargiem
Marko Amelija turpmāk sargās "Genoa" vārtus
Foto: digitale

Itālijas "Serie A" futbola klubs "Genoa" apmaiņas darījumā ar līgas sāncensi "Palermo" savā īpašumā ieguvis Itālijas izlases vārtsargu Marko Ameliju, pretī atdodot brazīļu vārtuvīru Rubinju. Naudas summa darījumā nefigurē.

27 gadus vecais Marko Amelija ir Itālijas kluba AS "Roma" produkts un pirms gada no "Liverno" pārgāja uz "Palermo". Amelija, kurš Itālijas valstsvienībā aizvadījis deviņas spēles, iepriekš pārstāvējis arī tādas "Serie A" vienības kā "Parma" un "Lecce". Perspektīvais vārtsargs ar "Genoa" parakstījis četru gadu līgumu.

Šovasar, gatavojoties UEFA Eiropas līgas turnīram, "Genoa" jau papildinājusi sastāvu ar tādiem futbolistiem kā Ernanu Krespo (34), Rodrigo Palasio (27), Hosinu Harju (26), Alberto Zapateru (24), Serhio Flokari (27) un Andrea Espozito (23).

Savukārt Brazīļu vārtsargs Rubinju (27), kurš "Genoa" sastāvā aizvadīja trīs sezonas un iepriekš spēlējis arī portugāļu "Vitoria Setubal", itāļu "Verona" un brazīļu "Corinthians", ar "Palermo" parakstījis četru gadu līgumu. Rubinju kontā ir 19 spēles Brazīlijas U-20 izlasē.

Atgādinām, ka aizvadītajā sezonā "Genoa" Itālijas spēcīgākajā "Serie A" čempionātā izcīnīja augsto piekto vietu, savukārt "Palermo" čempionātu noslēdza astotajā pozīcijā.

Izmantotie resursi:
uefa.com

  -3 [+] [-]

, 2009-08-05 16:49, pirms 15 gadiem
Palermo viennozīmīgi ir ieguvēji

  -1 [+] [-]

, 2009-08-05 17:21, pirms 15 gadiem
Palermo jā, bet Dženova nē. Amelia paliek sliktāks un sliktāks, bet Rubinjo tiešām ļoti labs un pārliecinošs vārtsargs. Dženova zaudēja labu spēlētāju.
Fločari uz Dženovi pārgājis, tas ir lieliski.

     [+] [-]

, 2009-08-05 18:16, pirms 15 gadiem
Bišku uzvārdi jāpalabo - Flokari, Harja. Ieguvēji ir Genoa, Itālijas izlases otro/trešo vārtsargu apmainīja pret viduvēju brazīlieti. Vienīgais mīnuss ir Amelias nestabilitāte, tomēr šajā vecumā jāspēlē visa sezona nevis atsevišķas spēles.

     [+] [-]

, 2009-08-05 18:17, pirms 15 gadiem
Genoa šosezon būs labs uzbrukums: Crespo, Palacio, Floccari

  +2 [+] [-]

, 2009-08-05 22:05, pirms 15 gadiem
polis999 rakstīja: Palermo viennozīmīgi ir ieguvēji
Man gan liekas, ka Genoa ir ieguvēji - dabūjuši savā sastāvā Itālijas izlases vārtsargu. Labi, Rubinju jau ar nebija slikts, bet Amelia varētu būt arī labāks!