Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Maningers pievienojas "Juventus"

Maningers pievienojas "Juventus"
Alekss Maningers
Foto: Digitale

Austrijas futbola izlases vārtsargs Alekss Maningers pievienojies A Sērijas grandam "Juventus". Maningeram, kurš turīniešiem izmaksāja nieka miljonu eiro, visticamāk tiks atvēlēta otrā vārtsarga loma aiz Džanluidži Buffona muguras.

31 gadus vecā spēlētāja komanda "Red Bull Salzburg" pagājušajā sezonā izvēlējās viņu izīrēt uz Toskānas vienību "Siena". Maningera pakalpojumi bagāto Salcburgas klubu neinteresēja arī šovasar, jo viņš pārcēlās uz Turīnu (šobrīd gan "Juventus" savus treniņus aizvada Londonā) par samērā mazu transfēra summu - vienu miljonu eiro.

"Man prieks, ka varēju pievienoties "Juventus", Turīnā futbols tiešām ir kaut kas īpašs. Es vairākus gadus esmu uzkrājis pieredzi mazākos klubos, bet atceroties savu laiku "Arsenal" rindās, vēlējos atgriezties augstākajā līmenī," savā pirmajā intervijā kā "Juventus" vārtsargam atklāja Alekss.

Maningers gan nenoliedz, ka vismaz sākumā viņam tiks atvēlēta otrā vārtsarga loma: "Mēs visi zinām uz ko Buffons ir spējīgs, un kāda ir viņa loma komandā. Pamatsastāvā var spēlēt tikai viens vārtsargs, bet, ja komanda sastāv no 25 spēlētājiem, ir nepieciešami vairāki vārtsargi, un mēs esam trīs. Esmu gatavs dot komandai visu, uz ko esmu spējīgs."

Izmantotie resursi:
channel4.com

  +2 [+] [-]

, 2008-08-05 16:22, pirms 16 gadiem
Lai veicas..

  +1 [+] [-]

, 2008-08-05 16:51, pirms 16 gadiem
Tolka jau nav liela but par #2., ja vel Bufons prieksaa, varbut nakotnee, bet lai izdodas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2008-08-05 19:11, pirms 16 gadiem
Lai veicas. Tas Cellestini vai kā viņu tur sauca, spēlē pret HSV, izsatījās vecs un stīvs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja