Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

"Chievo" pastiprinās

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Chievo" pastiprinās
Stefano Sorentino
Foto: AFP

Itālijas A Sērijas futbola klubs „Chievo Verona” panācis vienošanos ar Atēnu „AEK” par itāļu vārtsarga Stefano Sorentino izīrēšanu.

„Chievo” pagājušajā sezonā izcīnīja tiesības spēlēt A Sērijā un ļoti aktīvi pastiprina savu sastāvu, tieši tādēļ komandā ir parādījies 29 gadus vecais vārtsargs Sorentino. Stefano savulaik pārstāvēja pat „Juventus” komandu, taču nevienu spēli lielajā komandā tā arī neaizvadīja. Ilgu laiku viņš sargāja „Torino” vārtus, bet 2005. gadā pārcēlās uz grieķu „AEK”.

Sorentino ir izīrēts uz 12 mēnešiem, pēc tā „Chievo” patur tiesības iegādāties šo futbolistu sev. „Es esmu ļoti priecīgs. Pēc trim ārzemēs pavadītiem gadiem, es ar lielāko prieku gribu uzspēlēt Itālijā,” par savu pievienošanos Veronas klubam sajūsmā bija pats Sorentino.

Izmantotie resursi:
uefa.com

  +1 [+] [-]

, 2008-07-05 19:19, pirms 16 gadiem
nu lai veicas..jo notureeties sim klubam buus nu varbuu ne gruuti bet interesanti buus paveerot kaa vinjiem ies..