Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Ranjeri: "Vajadzēja būt gudrākiem"

Ranjeri: "Vajadzēja būt gudrākiem"
Klaudio Ranjeri
Foto: Digitale

"Vajadzēja būt gudrākiem un noturēt iegūto pārsvaru," tā Klaudio Ranjeri, Itālijas futbola granda "Juventus" treneris, par komandas pēdējās minūtēs izlaisto uzvaru pār "Chievo". Šis neizšķirts, iespējams, pielika punktu "Inter" un "Juventus" cīņai par pirmo vietu Itālijas A Sērijā.

"Šodien nedaudz līdzinājāmies Džekilam un Haidam," savas komandas spēli ar slaveno Roberta Luisa Stīvensona noveli salīdzināja Klaudio Ranjeri. "Mums bija grūtības mača sākumā, un pelnīti nonācām zaudētāju lomā ar 0:1. Tad mēs rezultātu izlīdzinājām, bet atkal ielaidām vārtus. Pēc puslaika pārtraukuma mēs jau spēlējām daudz labāk un iespiedām "Chievo" viņu laukuma pusē. Tomēr beigu beigās rupja kļūda aizsardzībā mums maksāja uzvaru šajā spēlē. Vajadzēja būt gudrākiem un noturēt iegūto pārsvaru."

Ja šovakar mačā pret traumu novājināto "Udinese" A Sērijas līderi Milānas "Inter" izcīnīs uzvaru, tad milānieši savu pārsvaru turnīra tabulā palielinās līdz deviņiem punktiem, un, iespējams, lielajam Itālijas derbijam "Juventus" laukumā būs tikai principiāla nozīme. "Es skatīšos "Inter" spēli," ar smaidu preses konferencē atzina Ranjeri. "Šis neizšķirts pārrauj piecu uzvaru sēriju, bet mums nevajadzētu neko mainīt savā spēlē un jāturpina šādi līdz pašām beigām."

"Otrajā puslaikā mēs spēlējām labu futbolu un izveidojām vairākas vārtu gūšanas iespējas, bet ar to nepietika. Pēdējos trijos mačos gūti 11 vārti, un mums vajadzēja uzvarēt visos trijos. Esmu sarūgtināts, bet mums jāsamierinās ar rezultātu. Tā sauktie grandi var nespēt uzvarēt lejasgala komandas, tas sāp, ja tā gadās tavai komandai, bet tā ir Itālijas futbola burvība," noslēdza Ranjeri.

Izmantotie resursi:
channel4.com

  -3 [+] [-]

, 2009-04-05 19:22, pirms 15 gadiem
Tiesi ta

  +1 [+] [-]

, 2009-04-05 20:49, pirms 15 gadiem
vajadzēja aizsargus normāli kombinēt, kad bija laiks.

  -1 [+] [-]

, 2009-04-05 23:47, pirms 15 gadiem
Pēc sezonas Juventus vadībai jāatrod augstākas raudzes treneris. Jātiec pēc tā, ko ar Juventus rādīja Marčello Lipi. Jācer, ka izdosies noturēt 2. vietu līdz sezonas beigām.

     [+] [-]

, 2009-04-06 11:51, pirms 15 gadiem
nu nez man liekas ranjeri ir pietiekami labs vnk nu nevar jau visu laiku vinneet...