Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Pīzelis

Prandelli atzīts par labāko treneri Itālijā

Prandelli atzīts par labāko treneri Itālijā
"Fiorentina" galvenais treneris
Čezare Prandelli
Foto: AP

Itālijas futbola kluba "Fiorentina" galvenais treneris Čezare Prandelli pirmdien atzīts par labāko Itālijā strādājošo speciālistu. 50 gadus vecais Prandelli šo godu izpelnījās jau otro gadu pēc kārtas.

Balsojumā piedalījās visu Itālijas Serie A čempionātā spēlējošo klubu treneri. Pagājušajā sezonā "Fiorentina" ieņēma sesto vietu Itālijā, pat neskatoties uz to, ka pirms sezonas Florences klubam par iesaistīšanos tā saucamajā "spēļu sarunāšanas" lietā tika atņemti 15 punkti.

"Jūtos ļoti pagodināts. Šis ir visas komandas nopelns. Paldies visiem spēlētājiem un arī kluba administrācijai par ieguldīto darbu," pēc balvas "Zelta soliņš" saņemšanas izteicās Prandelli.

Ar "Fiorentina" klubu Prandelli pirmo reizi strādāja 1997./1998. gada sezonā. Vēlāk viņš trenēja "Venezia" un "Parma" komandas, bet 2005. gadā atgriezās "Fiorentina" vienībā.

Šobrīd Itālijas čempionātā "Fiorentina" pēc aizvadītajām 21 spēlēm ieņem ceturto vietu, par četriem punktiem atpaliekot no trešās vietas īpašnieces Turīnas "Juventus". Līdervienībai Milānas "Inter" Florences klubs zaudē 16 punktus.

Izmantotie resursi:
www.sportinglife.com


, 2008-02-04 22:23, pirms 16 gadiem
Pelnīti. Prandelli samērā īsā laikā atgrieza Florences klubu vadošajās pozīcijās.
Džeks Grīlišs. Foto: Reuters/Scanpix
2

Anglija uz "Euro 2024" nevedīs arī Grīlišu un Magvairu, sastāvu nosauc arī čempione Itālija

Atsijājot kandidātus no paplašinātā saraksta, sastāvu "Euro 2024" finālturnīram pavēstījuši Anglijas un Itālijas futbola izlašu galvenie treneri Gerets Sautgeits un Lučāno Spalleti.
Romelu Lukaku. Foto: Imago Images/Scanpix
1

"Chelsea" vairs neizskatīts Lukaku izīrēšanu un vēlas pārdot uzbrucēju

Anglijas Premjerlīgas klubs Londonas "Chelsea" vairs neplāno izīrēt uzbrucēju Romelu Lukaku, jo meklēs iespējas, kā pārdot beļģu futbolistu.
Miroslavs Kloze. Foto: dpa/picture-alliance/Scanpix

Tudors atkāpjas no "Lazio" galvenā trenera amata, vietā varētu nākt Kloze

LETA--DPA. No Itālijas futbola A sērijas kluba Romas "Lazio" trešdien atkāpās galvenais treneris Igors Tudors, vēsta komanda.