Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

''Udinese'' aizliedz spēlētājiem runāt ar presi

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

''Udinese'' aizliedz spēlētājiem runāt ar presi
Viens no ''Udinese'' līderiem Antonio di Natale
Foto: AP.

Itālijas A Sērijas klubs ''Udinese'' aizliedzis saviem spēlētājiem kontaktēties ar presi. Šis aizliegums pat iekļauts kluba oficiālajā dokumentācijā.

Udīnes kluba vadība aizliegusi saviem spēlētājiem runāt ar presi par spēlētāju iespējamām pārejām uz citām komandām. Šis aizliegums iekļauts kluba reglamentā par spēlētāju uzvedību laukumā un ārpus tā.

Tas pats attiecas arī spēlētāju aģentiem. Šī aizlieguma termiņš uzlikts līdz sezonas beigām un par tā neievērošanu futbolistiem pienāksies soda nauda. Udīnes klubs šādu soli spēris pēc tam, kad presē pēdējā laikā tieši šī kluba spēlētāji visvairāk apspriesti iespējamo pāreju sakarā.

Izmantotie resursi:
sportbox.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-01-04 15:51, pirms 15 gadiem
Udinezei lielas problēmas sākusās... jau ilgu laiku runā, ka mikroklimats komandā nav tas labākais. kā arī sniegums laukumā nav labs. proti atslābinās pāragri utt. žēl.