Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Siniša Mihajlovičs vadīs "Bologna"

Agris Suveizda

Siniša Mihajlovičs vadīs "Bologna"
Siniša Mihajlovičs
Foto: AFP

Pēc iespaidīgās sagrāves izbraukumā pret "Cagliari" ar 1:5, šodien "Bologna" kluba vadība nāca klajā ar paziņojumu par galvenā trenera Daniela Arigoni atlaišanu. Par jauno futbola kluba galveno treneri kļuvis bijušais futbolists Siniša Mihajlovičs.

Pagājušajā nedēļas nogalē savā starpā Itālijas čempionāta desmitajā kārtā tikās "Cagliari" un "Bologna", kuras pirms tam šķīra tikai viens punkts. Šajā mačā "Cagliari" savā laukumā ar 5:1 sagrāva "Bologna". Šodien Boloņas kluba vadība paziņoja par galvenā trenera Daniela Arigoni atstādināšanu no amata. Komandas mājaslapā sacīts, ka kluba vadība viņam pasakās par panākumiem iepriekšējā sezonā (Arigoni vadībā "Bologna" atgriezās "A Sērijā"). Ļoti ātri tika izlemts par jauno galveno treneri. Šajā amatā turpmāk atradīsies bijušais Milānas "Inter" un Serbijas izlases pussargs (arī kādreizējais Kausu ieguvēja kausa īpašnieks) Siniša Mihajlovičs, kurš 2006. gadā beidza savu futbolista karjeru."Bologna" pēc desmit aizvadītām kārtām divām uzvarām un sešiem punktiem kabatā turnīra tabulā atrodās 18. vietā.

Siniša Mihajlovičs, kurš visā pasaulē atpazīstams izcilās standartsituāciju izpildīšanas dēļ, karjeras laikā spēlējis tikai Serbijas un Itālijas komandās. Pirmais profesionālais klubs viņa "CV" ir "Vojvodina", tad viņš pārcēlās uz Serbijas futbola flagmani "Red Star". Pēcāk viņa dzīves ceļi veda uz Itāliju, kur Siniša spēlējis "Roma", "Sampdoria", Romas "Lazio" un Milānas "Inter" rindās. 2006. gadā Mihajlovičs paziņoja par savas karjeras beigšanu un turpmāk strādāja par "Inter" galvenā trenera Roberto Mančini asistentu. Gluži kā Mančini pēc iepriekšējās sezonas beigām arī Mihajlovičs pameta klubu. Serbijas (ieskaitot mačus Dienvidslāvijas izlases sastāvā) valstvienības rindās Mihajlovičs 63 spēlēs guvis deviņus vārtus.

Izmantotie resursi:
bolognafc.it
lequipe.fr

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-11-03 21:23, pirms 16 gadiem
vinjs vai tad nebija malejais aizsargs!!??

  +1 [+] [-]

, 2008-11-03 21:24, pirms 16 gadiem
haa2o rakstīja: Soda sitieni agraak vinjam bija vnk monstraali
njaa un ar taadu precizitaates procentu...labaaks neviens nav bijis!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-11-04 08:13, pirms 16 gadiem
Inter sastaavaa vinsh speeleeja par centra aizsargu!