Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Kaladzem savainojums

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Kaladzem savainojums
Kaha Kaladze
Foto: AFP

"Milan" komandas aizsargs Kaha Kaladze guvis savainojumu mačā pret "Zurich", tādēļ būs spiests izlaist komandas nākamo Itālijas A sērijas maču pret "Cagliari".

"Milan" futbolisti uzvarēja Cīrihē ar 1:0, bet divu spēļu summā ar 4:1, iekļūstot UEFA kausa grupu turnīrā. Kaladzem šī spēle gan nebija pārāk veiksmīga, jo viņš jau pirmajā puslaikā savainojuma dēļ atstāja laukumu. Starp citu, viņā vietā laukumā devās Paolo Maldini.

Aizsargs savainoja kreisās kājas ceļgalu, taču traumas nopietnība joprojām nav zināma. Starp citu, futbolists ir izsaukts uz Gruzijas izlasi, taču pats futbolists vēl nezina, vai varēs palīdzēt komandai:

"Savainots celis. Gaidu ārstu verdiktu. Šobrīd nevaru pateikt, vai varēšu palīdzēt komandai nākamajās spēlēs. Šīs spēles Gruzijas izlasei būs ļoti svarīgas, jo abas pirmās spēles mēs zaudējām, Tbilisi plānojam iegūt sešus punktus. Redzēsim, ko pateiks ārsti," par savainojumu pastāstīja pats Kaladze.

Starp citu, uz Gruzijas izlasi ir izsaukts arī "Ventspils" pussargs Zurabs Mentešašvili. 11. oktobrī gruzīņi tiksies ar Kipru, bet 15. oktobrī ar Bulgāriju.

Izmantotie resursi:
uefa.com