Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

''AC Milan'' iegādājas U-20 PK izcīņas rezultatīvāko spēlētāju

''AC Milan'' iegādājas U-20 PK izcīņas rezultatīvāko spēlētāju
Dominiks Adijahs
Foto: AP/Scanpix

Itālijas futbola klubs ''AC Milan'' iegādājies U-20 PK izcīņas uzvarētāju Ganas izlases rindās un šī turnīra vērtīgāko spēlētāju Dominiku Adijahu, kurš līdz šim pārstāvēja Zviedrijas klubu ''Fredrikstad FK''.

Cik zināms, oktobra vidū Ēģiptē beidzās Pasaules kausa izcīņā U-20 izlasēm, kurā triumfēja Ganas jaunie futbolisti, finālā pēcspēles soda sitienu sērijā pārspējot Brazīliju. 20 gadus vecais Adijahs, kurš izlases rindās aizvadījis 16 spēles un guvis 17 vārtus, palīdzēja komandai šajā turnīrā ar astoņiem gūtajiem vārtiem, bet vēlāk saņēma turnīra ''Zelta Bumbu'', ''Zelta futbola zābaku'', kā arī tika atzīts par turnīra vērtīgāko spēlētāju jeb ''MVP''.
Tāpat jāatzīmē, ka jaunais futbolists kandidē uz Eiropas U-21 labākā spēlētāja balvu, kuru kopš 2003. gada pasniedz Itālijas sporta laikraksts ''Tuttosport''.

Kļuvis zināms, ka futbolistu iegādājies itāļu klubs ''AC Milan'' īpašums. ''Esam parakstījuši līgumu ar jauno Ganas futbolistu Dominiku Adijahu,'' apstiprināja arī Milānas kluba viceprezidents Adriano Galjāni. ''Pagaidām ir noslēgta vienošanās tikai ar ''Fredrikstad FK'', bet Adijaham ir jānokārto darba atļauja, lai varētu spēlēt Itālijā. Kad tas tiks izdarīts, 1. janvārī tiks parakstīts oficiāls līgums arī ar pašu futbolistu. Protams, vispirms viņam būs jāiziet arī medicīniskā pārbaude. Nopirkām viņu tāpēc, jo uzskatam, ka viņš ir lielisks uzbrucējs un būs pienācīgs Alešandres Pato un Ronaldinju aizvietotājs,'' piebilda ''AC Milan'' viceprezidents.

Jāpiemin, ka drīzumā oficiāli tiks paziņots arī par Deivida Bekhema pievienošanos Milānas klubam.

Atgādināsim, ka rīt UEFA Čempionu līgas ietvaros ''AC Milan'' savā laukumā uzņems Madrides ''Real'' futbolistus. Pirmajā spēlē Spānijā pārāki ar rezultātu 3:2 bija Milānas spēlētāji.

Izmantotie resursi:
football-italia.net

  +8 [+] [-]

, 2009-11-02 18:42, pirms 15 gadiem
Jācer, ka būs tik pat rezultatīvs. Bet līdz 1. janvārim vēl laiks ir.
Slēpts komentārs: bush

  +3 [+] [-]

, 2009-11-02 19:26, pirms 15 gadiem
Umm... Aizstājējs? Domāju, ka labāk viņam būtu uzkapāt komandā, kur viņš var būt pamatsastāva bombardieris. Bet nu AC jau nu galīgi nav tas sliktākais variants, kur trennēties. Lai veicās.

  +1 [+] [-]

, 2009-11-02 23:48, pirms 15 gadiem
njā cipari runā paši par sevi, 16 spēlēs 17 goli, 20 gadi, cerams ACM kārtīgi viņu ir nopētījuši, lai nesanāk kā ar Huntelāru, jo viņš arī bija rezultatīvs Ajax rindās, bet redz kā viņam gāja RM un iet ACM
Visu cieņu, bet vai tiešām nav kādu jaunu, talantīgu aizsargu/pussargu, jo manuprāt Pato aizstājēju ir diezgan priekšlaicīgi meklēt, bet Nestas vai Pirlo aizstājējs būtu tieši laikā!