Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Spaleti: ''Nevarēju rīkoties citādāk''

Spaleti: ''Nevarēju rīkoties citādāk''
Lučāno Spaleti
Foto: Digitale

Itāļu treneris Lučāno Spaleti, kurš vakar atkāpās no Itālijas galvaspilsētas kluba ''AS Roma'' galvenā trenera amata, uzskata, ka rīkojies pareizi, atstājot Romu, un citādāku atrisinājumu šai situācijai nav saskatījis.

Vakar jau ziņojām, ka no ''AS Roma'' komandas galvenā trenera amata atkāpies itāļu speciālists Spaleti (50), kurš komandā strādāja no 2005. gada. Ņemot vērā komandas ne visai labo startu jaunajā sezonā, treneris kluba prezidentei Rozellai Sensi iesniedzis atlūgumu un vēlāk kluba vadība to pieņēmusi. ''Iesniedzu savu atlūgumu un klubs to pieņēma, kā rezultātā mūsu sadarbība ir beigusies,'' vakar paziņoja Spaleti.

''Pieņēmu šo lēmumu, jo ļoti cienu šo pilsētu, komandu un tās līdzjutējus. Lēmumu pieņēmu pats, neskatoties uz apkārtējo runām un domāju, ka visu izdarīju pareizi. Es vienkārši nevārēju rīkoties citādāk. Esmu samērā ilgi šeit strādājis un esmu pārliecināts, ka šis darbs man ir ļoti daudz iemācījis,'' sacīja Spaleti.
''Šis klubs vienmēr paliks manā sirdī. Otra lieta, ko vienmēr atcerēšos, ir kluba himna. Tagad arī es to dziedāšu kopā ar kluba līdzjutējiem. Turpināšu sekot līdzi ''AS Roma'' arī turpmāk. Klaudio Ranjeri būs lielisks treneris šai komandai,'' piebilda itāļu treneris.

Šodien oficiāli preses pārstāvjiem tiks paziņots par Ranjeri iecelšanu komandas galvenā trenera amatā. Tiek lēsts, ka ar Romas klubu bijušais ''Juventus'' un ''Chelsea'' treneris parakstījis līgumu uz diviem gadiem.

Klīst runas, ka Spaleti varētu kļūt par Krievijas Premjerlīgas kluba Sanktpēterburgas ''Zenit'' galveno treneri.

Izmantotie resursi:
football-italia.net
corrieredellosport.it

     [+] [-]

, 2009-09-02 15:13, pirms 15 gadiem
Nepārdzīvo, gan jau atradīsi jaunu darba vietu

  -3 [+] [-]

, 2009-09-02 15:16, pirms 15 gadiem
ļoti žēl viņa. viņš tiešām daudz devis Romai. jā, pēdējā laikā lietas neiet labi, kā arī tikai viena spēle nospēlēta... Romai ir diezgan labs sastāvs, lai pacīnītos. es uzskatīju tieši Romu šogad par vienu no 4 pretendentiem uz A Sērijas titulu, bet protams bez Spaletti būs daudz grūtāk.
man liekas, ka neko labu Ranjēri nesasniegs ar Romu. Juventus viņš marinēja pamatīgi, ja ne viņš, es uzskatu, un daudz tā uzskata, Juve varētu spēlēt daudz stabilāk un labāk pagāšsezon, tieši Ranjēri nepārliecināja. var jau būt, ka Romas spēlētājus viņš izmantos labāk, bet, ja viņš turpinās likt spēlēt Romai tā pat, kā to darīja Juvē, tad diemžēl Romai nekas labs nebūs no Klaudio...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-09-02 16:29, pirms 15 gadiem
Patiesība, cēls žests, jo Romai nav naudas un nespēj maksat viņam lielo honorāru.

  -1 [+] [-]

, 2009-09-02 16:45, pirms 15 gadiem
patiik man Romas himna...ROMA ROMA ROMA

     [+] [-]

, 2009-09-03 08:53, pirms 15 gadiem
Ja Leonardo ar Milan turpmāk neveiksies, varbuut Spaleti vareetu ienjemt vinja vietu .. ??

     [+] [-]

, 2009-09-03 21:59, pirms 15 gadiem
Spalleti vislabāk der Juvei, Juve ir vairāk uzbrūkošs tips, tiešām žēl ka Spalleti aizgāja, viņš bija labs trenneris...