Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Bijušais ''AC Milan'' vārtsargs Kalačs karjeru turpinās Grieķijā

Bijušais ''AC Milan'' vārtsargs Kalačs karjeru turpinās Grieķijā
Žeļko Kalačs
Foto: Professional Sport

Bijušais Austrālijas izlases un Itālijas futbola kluba ''AC Milan'' vārtsargs Žeļko Kalačs, kurš pirms kāda laika ar Milānas klubu lauza līgumu, karjeru turpinās Grieķijā, kur pievienojies vietējā čempionāta klubam ''Kavala''.

Atgādināsim, ka pirms kāda laika ''AC Milan'' paziņoja, ka klubs, abpusēji vienojoties ar pašu spēlētāju, nolēmis lauzt līgumu ar Kalaču. ''Mēs izsakām viņam lielu pateicību par darbu mūsu klubā, par lielisko pieredzi kopā ar komandu un novēlam viņam turpmākajā dzīvē tikai visu to labāko,'' bija teikts itāļu kluba oficiālajā mājaslapā.
Kalačs četru gadu laikā Milānas kluba rindās aizvadījis 38 spēles vietējā čempionāta ''Serie A'' ietvaros.
Cik zināms, komandai tajā pašā laikā pievienojās Francijas kluba ''AS Monaco'' itāļu vārtsargs Flavio Roma (35).

36 gadus vecais austrālietis, kurš Milānas klubu pārstāvēja iepriekšējos četrus gadus, ar Grieķijas klubu ''Kavala'', kas šajā sezonā ir līgas jaunpienācēji, parakstījis līgumu uz diviem gadiem. Ņemot vērā to, ka Kalačs bija brīvais aģents, klubam nevajadzēja lieki izšķiest naudu. Lai nu kā, Kalacš, iespējams, nepārdzīvo, ka pievienojies tāda līmeņa klubam, jo futbolists vēlas uzturēt sportisko formu ar cerību, ka viņam vēlreiz tiks dota iespēja pārstāvēt nacionālo izlasi. Pagaidām Kalačs atrodas Marka Švarcera (36, ''Fulham'') ēnā, bet savu pēdējo spēli izlases rindas aizvadījis 2006. gadā.

Jāpiemin, ka grieķu klubam uz vienas sezonas īri no Anglijas kluba ''Liverpool'' pievienojies vēl viens vārtsargs - 26 gadus vecais francūzis Čārlzs Itandže.

Izmantotie resursi:
au.fourfourtwo.com

  -1 [+] [-]

, 2009-09-02 15:12, pirms 15 gadiem
Itandje? ko tad Kalačs tur meklēs? manuprāt, lai arī man patīk Kalačs un cienu viņu kā pagātnē labu vārtsargu, tomēr Itandje ir kā trīs Kalači. viss, kas Kalačam ir ko likt pretī Itandje ir augums, kuru viņš tā arī neprata izmantot...
lai nu kā, es būtu priecīgs redzēt Kalaču šajā klubā, bet tagad, kad uzzināju, ka arī Itandje tur... nav izredžu Kalačam. made to be third choise.
nedaudz cerēju, ka viņš pāries uz Parmu, vismaz kā otrais vārtsargs.
un priekš kam viņam izlase? viņš beidza karjeru izlasē 2006. gadā, viņam pat bija atvadu mačs. pēc tādiem mačiem neatgriežas....

  -1 [+] [-]

, 2009-09-02 16:37, pirms 15 gadiem
Kalačs ir neveiksinieks, cik reiz viņš ir iegāzis milānu, labāk lai taisās prom ātrāk!

     [+] [-]

, 2009-09-02 17:33, pirms 15 gadiem
Nez, šeit jau arī nevar būt pārliecināts par vietu pamatsastāvā, ņemot vērā to, ka Itandjē tur arī spēlēs... Lai jau veicas, bet manuprāt, viņš ir pārvērtēts un ACM viņam vispār nebija ko darīt!