Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Jakvinta pagarina līgumu ar ''Juventus''

Jakvinta pagarina līgumu ar ''Juventus''
Vinčenzo Jakvinta
Foto: Digitale

Kļuvis zināms, ka Itālijas A sērijas klubs Turīnas ''Juventus'' ir panācis vienošanos ar Vinčenzo Jakvintu par līguma pagarināšanu ar komandu līdz 2013.gadam.

Vakar noslēdzās Itālijas A sērijas čempionāts, kur triumfēja Milānas ''Inter''. Otro vietu tieši ieņēma Turīnas ''Juventus'', savukārt trešie palika ''AC Milan''.

Šodien kļuvis zināms, ka līdzšinējais ''Juventus'' uzbrucējs Vinčenzo Jakvinta paliks komandā vēl līdz 2013.gadam. Par panākto vienošanos apmierināts bija pats futbolists, kurš ļoti pateicās kluba vadībai: ''Līguma pagarināšana man ir ļoti nozīmīga, es ar to lepojos. Tas nozīmē to, ka esmu savu darbu darījis pietiekami labi. Liels paldies jāsaka kluba vadībai, kura ir ticējusi man, kā arī līdzjutējiem, kuri vienmēr ir mani atbalstījuši un uzskatījuši par svarīgu komandas daļu.''

Kā zināms, tad šosezon ''Juventus'' varētu skart dažas pārmaiņas. No kluba aizgājis ir ilggadējais komandas spēlētājs, čehs Pāvels Nedveds. Sezonas beigās kluba vadība no galvenā trenera amata atlaida arī Klaudio Ranjeri, viņa vietā uz laiku ieceļot Čiro Feraru, bet nav zināms, vai Ferara būs komandas galvenais treneris arī nākamsezon.

Izmantotie resursi:
juventus.com

  +1 [+] [-]

, 2009-06-01 21:41, pirms 15 gadiem
izcili, prieks par šo ziņu. Jakinta tiešām vienīgais īstais uzbrucējs, kas spēj iesist Juvē šosezon.