Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Di Natale vēlas labot Bīrhofa rekordu

Di Natale vēlas labot Bīrhofa rekordu
Antonio Di Natale
Foto: Digitale/Scanpix

Itālijas izlases un Itālijas A Sērijas kluba "Udinese" uzbrucējs Antonio Di Natale, kurš pašreiz ir Itālijas čempionāta rezultatīvākais spēlētājs, atzinis, ka vēlas labot bijušā Vācijas izlases un "Udinese" spēlētāja Olivera Bīrhofa rekordu – gūt visvairāk vārtu komandas labā sezonas laikā.

32 gadus vecais futbolists ar 25 gūtajiem vārtiem 32 aizvadītajās spēlēs pašreiz ir A Sērijas rezultatīvākais spēlētājs, tuvāko sekotāju Djēgo Milito no Milānas "Inter" apsteidzot par pieciem vārtiem. Itālijas izlases spēlētājs atzinis, ka vēlas šosezon kļūt par čempionāta rezultatīvāko spēlētāju, kā arī labot bijušā "Udinese" un Vācijas izlases uzbrucēja Olivera Bīrhofa (42) savulaik uzstādīto rekordu. Proti, Bīrhofs "Udinese" pārstāvēja laika posmā no 1995. līdz 1998. gadam, un savā pēdējā sezonā komandas labā A Sērijas ietvaros guva 27 vārtus, kļūstot arī par čempionāta labāko vārtu guvēju jeb "Capocannoniere".

"Ja godīgi, tad es nekad neesmu domājis par to, ka kādreiz varētu kļūt par "Capocannoniere". Lai nu kā, jau šobrīd esmu lepns, ka esmu rezultatīvākais un cīnos par šo titulu ar tādu spēlētāju kā Milito, taču es vēlētos labot Bīrhofam piederošo rekordu," sacīja Di Natale.

Tāpat ilggadējais "Empoli" komandas spēlētājs kautrīgi atzina, ka viņam ir iespēja sacensties ar tādiem spēlētājiem kā Lionels Mesi un Veins Rūnijs cīņā par Eiropas zelta futbola zābaku: "Redzot manu vārdu blakus tādiem čempioniem, ir vienkārši neticami! Esmu pasaules labāko uzbrucēju vidū un tas man ir liels gods. Ņemot visu šo vērā, ļoti ceru šovasar kopā ar izlasi doties uz Pasaules kausa izcīņu."

Izmantotie resursi:
football-italia.net

  +2 [+] [-]

, 2010-05-01 23:58, pirms 14 gadiem
prieks, ka šī sezona viņam izdevās tik laba. labs viņš ir vienmēr, bet šogad tiešām daudz sasitis. nedomāju, ka daudzi ko tādu gaidīja no Di Natales puses.

     [+] [-]

, 2010-05-02 01:26, pirms 14 gadiem
Spēlētājs arī žurnālistos runā ar tādu piesardzību un džentelmeniskumu, tieši tādi sportisti arī bieži iegūst fanu simpātijas...