Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

''Riga'' līdz otrā puslaika sākumam iesit trīs vārtus un izcīna telpu futbola superkausu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Riga'' līdz otrā puslaika sākumam iesit trīs vārtus un izcīna telpu futbola superkausu
Rikardinju. Foto: Riga Futsal Club

Šodien par Latvijas telpu futbola reanimētā superkausa ieguvēju kļuva ''Riga'' futbolisti, kuri smagsvaru duelī ar 4:1 apspēlēja RFS.

Pirmo reizi par atjaunotā Latvijas telpu futbola superkausa uzvarētāju šodien kļuva ''Riga'' (agrāk ''Petrow'') futbolisti, kas šodien ar 4:1 apspēlēja RFS (agrāk ''Nikars''). Tieši ''Nikars'' līdz šim vienīgajās divās reizēs bija kļuvusi par čempioni, 2017. un 2018. gadā uzvarot ''Rēzekni'' un ''LDz Cargo''/DFA.

Par izšķirošo spēlē kļuva trīs minūšu nogrieznis otrā puslaika sākumā, kad ''Riga'' guva divus vārtus un panāca 3:0. Abus šos vārtus iesita Dilans Vargass. Spēles turpinājumā komandas apmainījās ar vārtu guvumiem, kas gan nemainīja mača uzvarētāju.

Ja šodien tika noskaidrots superkausa ieguvējs, tad jau šīs nedēļas nogalē startēs telpu futbola virslīgas sezona. Tā sestdien iesāksies ar Salaspils derbiju, "Riga" viesošanos Madonā un RFS mājas spēli pret Kuldīgas "Nikeru", bet jau otrajā kārtā 30. septembrī gaidāms nākamais Rīgas derbijs – atkal Rīgas Olimpiskajā centrā.

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/speles/riga-fc-rfs-f...

     [+] [-]

, 2023-09-21 01:46, pirms 7 mēnešiem
"''Riga'' līdz otrā puslaika sākumam iesit trīs vārtus"
Izskatās, ka sportacentrs atkal ņirgājas par telpu futbolu un raksta ārprāta murgus, kas nesakrīt ar īstenību...

     [+] [-]

, 2023-09-21 02:32, pirms 7 mēnešiem
izlasi rakstnieka uzvārdu - meistars ups