Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

RFS uzvar ar 16:0 un pievienojas "Riga" Latvijas kausa 1/4 finālā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

RFS uzvar ar 16:0 un pievienojas "Riga" Latvijas kausa 1/4 finālā
Andrejs Baklanovs. Foto: RFS Futsal

Šodien par Latvijas kausa telpu futbolā otro ceturtdaļfinālisti kļuva pašreizējā trofejas glabātāja RFS, kas ar 16:0 sagrāva "Napalm FC".

Andrejs Baklanovs jau pirmajā minūtē deva vadību RFS, bet trešajā minūtē pērn Latvijas kausu izcīnījušie rīdzinieki bija ieguvuši 3:0 pārsvaru.

Uzvaru ar četriem precīziem sitieniem kaldināja Eduardu, kurš pērn bija Virslīgas labākais vārtu guvējs. Trīs reizes izcēlās Andrejs Troickis, divus vārtus guva Baklanovs un Ņikita Jelagovs, bet pa reizei izcēlās Edgars Tarakanovs un brazīlieši Nairtons, Dione Rodrižeri un arī vārtsargs Deividi Basani. Tāpat vienu reizi "Napalm" iesita bumbu savos vārtos.

Latvijas kausa izcīņa telpu futbolā sākas no astotdaļfinālu stadijas. Vakar kā pirmā vietu nākamajā kārtā nodrošināja valsts čempione "Riga", kas ar 12:1 pārspēja "ASK Kadaga"/"Ostas SK". RFS kļuvusi par otro ceturtdaļfinālisti.

Šodien ieplānotas vēl trīs spēles, bet astotdaļfināliem punkts tiks pielikts rītvakar Talsos.

     [+] [-]

, 2024-02-18 12:40, pirms 2 mēnešiem
Telpu futbola sarunas: apgalvojums par astotdaļfināla izlozes viltošanu. ';

     [+] [-]

, 2024-02-18 21:51, pirms 2 mēnešiem
Baigā sagrāve