Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

Latvijas kausā telpu futbolā noskaidrotas fināla četrinieka dalībnieces

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Latvijas kausā telpu futbolā noskaidrotas fināla četrinieka dalībnieces
Foto: LFF

Nedēļas nogalē Latvijas kausa izcīņas telpu futbolā otrās kārtas spēlēs noskaidroti visi "Final 4" turnīra dalībnieki. Izšķirošās cīņas šādā formātā notiks 20. un 21. aprīlī Kuldīgā, turklāt labāko četriniekā kā mājinieki automātiski iekļuvuši FC "Nikers" telpu futbolisti.

Dalībai turnīrā bija pieteikušās 13 komandas, no kurām astoņas ikdienā spēlē "Optibet" Virslīgas čempionātā. Februāra vidū notika sešas pirmās kārtas spēles, kurās uzvaras svinēja pieci virslīgas pārstāvji, bet sestdien jau bija pienākusi kārta mačiem par vietu finālčetriniekā.

Graujošas uzvaras izcīnīja galvaspilsētas komandas "Riga FC" un "RFS Futsal". Pirmie savā laukumā ar 7:0 pārspēja TFK "Salaspils", trīs vārtus gūstot Maksimam Seņam, bet otrie, kas ir arī pašreizējie Latvijas kausa trofejas īpašnieki, ar 10:2 viesos 400 skatītāju priekšā uzvarēja ārpus virslīgas esošo FC "Talsi". Pa diviem vārtiem guva uzreiz četri dažādi spēlētāji.

Izceļams, ka talsinieki iepriekš pirmajā kārtā arīdzan savā laukumā ar 4:3 sarūgtināja virslīgas pārstāvjus FK "Nīca"/"OtankiMill".

Turnīra izšķirošajās spēlēs piedalīsies arī Salaspils FA, kas savā laukumā ar 2:0 uzvarēja FK "Raba"/FPA telpu futbolistus.

"Final 4" turnīra pusfināla pāri drīzumā tiks noteikti ar atsevišķu izlozi.

Pērnās sezonas Latvijas kausa fināls notika Jēkabpilī, kad "RFS Futsal" ar 6:5 uzvarēja "Riga FC" komandu.

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/zinas/17415/zinami-l...