Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

Favorīte "Riga" kā pirmā sasniedz Latvijas kausa 1/4 finālu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Favorīte "Riga" kā pirmā sasniedz Latvijas kausa 1/4 finālu
Foto: Andris Pupurans/Riga Futsal Club

Šovakar Latvijas telpu futbola kausa ceturtdaļfinālu kā pirmā sasniedza pašmāju spēcīgākā futzāla komanda "Riga", kas ar 12:1 pārspēja "ASK Kadaga"/"Ostas SK".

Rīdzinieku labā ar četriem vārtiem izcēlās brazīlietis Daniels Airozu, divas reizes precīzi sita viņa tautietis Seržiu De Amorims, argentīnietis Konstantino Vaporaki un Artemijs Piļipčuks, bet pa vieniem vārtiem iesita Dmitrijs Kuzmins un Viktors Kuļepovs.

Laukuma saimnieku labā vienīgos vārtus guva komandas kapteinis Mārtiņš Valdmanis.

"Riga" pirmo četru minūšu laikā ieguva 3:0 pārsvaru. Favorīti pirmajā puslaikā izcēlās septiņas reizes, bet spēles turpinājumā palielināja pārsvaru.

Latvijas kauss telpu futbolā sākas no astotdaļfināla, un šovakar tika aizvadīta pirmā spēle. Rīt norisināsies četras spēles, bet noslēdzošais duelis būs svētdien.

Pērn Latvijas kausu izcīnīja RFS, kas Jēkabpilī notikušajā finālā ar 6:5 pieveica "Riga". Izšķirošos vārtus pēdējā minūtē ar soda sitienu guva Edgars Tarakanovs.