Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

Telpu futbola Virslīgā noskaidroti izslēgšanas spēļu pāri

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Telpu futbola Virslīgā noskaidroti izslēgšanas spēļu pāri
Foto: LFF

"Optibet" telpu futbola Virslīgas čempionātā aizvadītas visas 18 pamatturnīra kārtas, noskaidrojoties izslēgšanas sacensību pirmajiem pāriem.

Pirmo vietu pamatturnīrā izcīnīja esošie čempioni "Riga FC", kas uzvarēja visās spēlēs, kā arī uzrādīja labākos rādītājus gūtajos un ielaistajos vārtos. Pārliecinoši klājies arī otriem galvaspilsētas pārstāvjiem "RFS Futsal", kas iekrāja 14 panākumus un vienīgos zaudējumus piedzīvoja tieši pret "Riga FC" – 2:8 septembrī un 2:5 decembrī.

Par čempionāta rezultatīvāko spēlētāju gan pārliecinoši kļuva "RFS Futsal" pārstāvis Eduardu ar 38 gūtiem vārtiem. Viņam sekoja Krists Krūmiņš no FC "Nikers" ar 22 vārtiem un Dmitrijs Kuzmins no "Riga FC" ar 20 precīziem sitieniem.

Kopvērtējuma trešās vietas ieguvēja TFK "Salaspils" palika iespaidīgā 15 punktu attālumā, tomēr tālāk komandu izkārtojums bija daudz blīvāks, jo trešo līdz sesto pozīciju savā starpā šķīra tikai septiņi punkti. Izceļams, ka arī ceturtās pozīcijas ieguvēja FC "Nikers" iekrāja ar salaspiliešiem identisku punktu skaitu, piekāpjoties vien uz sliktāka savstarpējo spēļu rezultātu rēķina.

Ārpus labāko astoņnieka, kas piedalīsies "Play-off" turnīrā, palika FK "Madona", sezonas garumā iekrājot vienu panākumu.

Ceturtdaļfināla posms, kura sākums paredzēts 24. februārī, līdz divām uzvarām risināsies šādos pāros:

RIGA FC – FK RABA/FPA
RFS FUTSAL – SALASPILS FA
TFK SALASPILS – JĒKABPILS LŪŠI/OŠUKALNS
FC NIKERS – FK NĪCA/OTANKIMILL

Vēlāk pusfināla sērijas ritēs līdz trim uzvarām. Arī finālā cīņa ilgs līdz trim uzvarām, bet par bronzas medaļām – līdz diviem panākumiem.

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/zinas/17368/telpu-fu...