Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

Deviņas komandas telpu futbola Virslīgas sezonu sāks septembra beigās

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Deviņas komandas telpu futbola Virslīgas sezonu sāks septembra beigās
Foto: LFF

Jaunās "Optibet" telpu futbola Virslīgas sezonas sākums paredzēts 24. septembrī. Čempionātā šosezon piedalīsies deviņas komandas.

Salīdzinot ar iepriekšējo sezonu, virslīgas dalībnieku pulkā nebūs Latgales pārstāvju TFK "Rēzekne" un BFC "Daugavpils", bet sacensības papildinās FK "Madona" komanda, kas pērnajā sezonā piedalījās Latvijas kausa izcīņas turnīrā.

Esošie čempioni šosezon turnīrā startēs ar nosaukumu FC "Petrow"/"BEITAR", bet FK "Nikars" pārtapis par FK "RFS Futsal". Pārējais dalībnieku sastāvs palicis nemainīgs – FK "Raba", "Jēkabpils Lūši"/"Ošukalns", TFK "Salaspils", FK "Nīca"/"OtankiMill.eu", FC Nikers" un SK "Kegaroos".

Pagājušajā nedēļā notikušajā klubu pārstāvju tikšanās reizē veikta kalendāra izloze, kas pirmajā kārtā nesusi sekojošus pārus (spēļu datumi un norises vietas tiks precizētas): ''Madona'' - ''Raba'', "Nīca"/"OtankiMill.eu" - ''Salaspils'', ''Petrow''/''BEITAR'' - ''Nikers'', ''RFS Futsal'' - ''Jēkabpils Lūši''/''Ošukalns''.

Regulārais turnīrs 18 kārtās ilgs līdz februāra vidum, kam sekos "Play-off" posms ar astoņu labāko komandu dalību.

Pagājušās sezonas "Optibet" telpu futbola Virslīgas finālsērijā FC "Petrow" ar 3-1 uzvarēja FK "Raba" komandu, par labāko valstī kļūstot otro reizi vēsturē.

Augusta beigās FC "Petrow" telpu futbola UEFA Čempionu līgas jaunās sezonas priekšsacīkšu kārtā Armēnijā tiksies ar mājiniekiem "Yerevan", Anglijas pārstāvi "London Helvecia" un "Europa" no Gibraltāra. Vietu pamatkārtā nopelnīs tikai apakšgrupas uzvarētāja.

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/zinas/14217/devinas-...

     [+] [-]

, 2022-08-09 12:28, pirms 2 gadiem
"Deviņas komandas telpu futbola Virslīgas sezonu sāks septembra beigās"

Viens no pēdējā laikā visdīvaināk formulētajiem virsrakstiem. Izlasot tīri vai gribas jautāt "un kad to sāks pārējās sešas, vai oktobrī?"

Rodas iespaids, ka SC jaunā autoru iesaukuma galvās iecerētie virsraksti izskan kā radio pārraidēs ar izteiktām un pašsaprotamām emocijām un uzsvariem. Rakstītā valoda tā nestrādā. Iesaku palasīties par to, kā teikumos nošķir "zināmo" informāciju no "jaunās" un kā tas ietekmē vārdu kārtības loģiku, piemēram, https://en.wikipedia.org/wiki/Topic...