Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

''Nikars'' uzzina pretiniekus

Egils Broks
Egils Broks

''Nikars'' uzzina pretiniekus
"Nikars" - čempions
Foto: Renārs Buivids

Vakar UEFA galvenajā mītnē Šveices pilsētā Nionā notika UEFA Futsal Cup priekšsacīkšu un pamatturnīra apakšgrupu izloze.

Latvijas čempioni ''Nikars'' tika ielozēti vienā apakšgrupā kopā ar Azerbaidžānas čempioniem "Araz", Rumānijas spēcīgāko klubu "City'US Targu Mures" (grupas turnīra saimnieki) un priekšsacīkšu A apakšgrupas uzvarētājiem. Pamaturnīrs notiks laika posmā no 25.septembra - 03.oktobrim, un Elites raunda secensībās iekļūs grupas divas spēcīgākās komandas.

2009./2010.gada sezonā UEFA Futsal Cup izcīņā Latviju pārstāvēja "Nikars" futzālisti, kuri pirmo reizi vēsturē spēja aizkļūt līdz sacensību Elites raundam.

Iepriekšējo sezonu komandas kapteinis un viens no līderiem Vadims Ļašenko sarunā ar LFF preses daļu vērtē gaidāmos pretiniekus.
''Uzskatu, ka mums šajā grupā svarīgākā spēle gaidāma pret mājiniekiem Rumānijas klubu, protams, arī spēle pret "Araz" un ceturto komandu būs izšķirošas. Tā kā nākamajā kārtā iekļūs divas komandas no apakšgrupas, tad mūsu izredzes vērtēju kā 50 pret 50. Cerēsim uz to labāko."

Izmantotie resursi: lff.lv

  +1 [+] [-]

, 2010-07-07 12:52, pirms 14 gadiem
Domāju, ka "Nikars" no grupas ziies kopā ar "Araz"