Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

Telpu futbola izlases galvenais treneris Vujovičs vadīs arī RFS komandu

Jānis Celmiņš

Telpu futbola izlases galvenais treneris Vujovičs vadīs arī RFS komandu
Vasko Vujovičs. Foto: Latvijas Futbola federācija.

LETA. Latvijas telpu futbola izlases galvenais treneris Vasko Vujovičs vadīs arī "RFS Futsal" komandu, informē vienība. Vienošanās ar Melnkalnes speciālistu Vujoviču, kurš Latvijas izlases stūri pārņēma vasarā, panākta līdz sezonas beigām.

"Mērķi šai sezonai galvenokārt ir vērsti uz spēlētāju attīstību un spēles intensitātes un dažādības vairošanu. Ja smagi strādāsim, tad arī rezultāti neizpaliks. Vēlos likt spēlētājiem spēlēt dabiski, nedomājot tik daudz kā komandai, tajā pašā laikā iemācīties uzņemties atbildību," komanda citē Vujoviča teikto.

Igors Dacko turpinās strādāt RFS komandas sistēmā un kopā ar Alekseju Lavrenovu turpmāk pildīs trenera asistenta pienākumus.

RFS pēc astoņām spēlēm Latvijas virslīgas turnīra tabulā ieņem otro vietu, līderei "Petrow"/"Beitar" zaudējot trīs punktus.

Karjeras laikā Vujovičs ir strādājis ar virkni Melnkalnes klubu, un divreiz viņa vadītās komandas ir kļuvušas par valsts čempionēm (2009. un 2014.gads). Vujovičs ir smēlies pieredzi arī Grieķijas un Libānas augstāko līgu čempionātos, Libānā 2016.gadā izcīnot zelta medaļas. No 2017. līdz 2022.gadam viņš vadīja Somijas spēcīgāko klubu Jiveskiles "Kampuksen Dynamo", ar kuru četras reizes kļuva par Somijas čempionu, četras reizes tika atzīts par čempionāta labāko treneri un regulāri piedalījās UEFA Čempionu līgas turnīrā. Paralēli Vujovičs ir stažējies Serbijas izlasē un vairākos klubos Spānijā.

Izmantotie resursi:
LETA

     [+] [-]

, 2022-12-05 12:10, pirms 2 gadiem
Jācer, ka netiks kropļots čempionāts ar uzstādījumu, ja gribi spēlēt izlasē, tad jāpāriet uz RFS.