Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

"Petrow/Jelgava" sagrauj "Nikaru" spēlē un sērijā un iekļūst finālā

Rolands Eliņš

"Petrow/Jelgava" sagrauj "Nikaru" spēlē un sērijā un iekļūst finālā
Foto: FC Petrow

"Optibet" telpu futbola Virslīgas finālā iekļuvusi regulārās sezonas uzvarētāja "Petrow/Jelgava", kas pusfinālsērijas trešajā spēlē ar 11:1 sagrāva titulēto "Nikaru" un uzvarēja sērijā ar 3-0.

"Petrow/Jelgava" kļuvusi par pirmo komandu Virslīgas finālā. Tās pretiniece var noskaidroties jau rītdien, kad "Jēkabpils Lūši/Ošukalns" spēkosies pret "Raba". Šajā sērijā ar 2-0 vadībā ir "Raba", kas regulārajā sezonā ieņēma trešo vietu.

"Petrow" sērijas pirmajā spēlē bija uzvarējusi ar tikai vienu vārtu pārsvaru (6:5), taču vēlāk izrādījās, ka "Nikars" palaidis garām trenera diskvalifikāciju, kas paredzēta reglamentā, un reglamentā šī atbildība ir kluba ziņā, attiecīgi tika saņemts tehniskais zaudējums. Otrajā spēlē sekoja sausā sakāve ar 0:5, bet šodien "Petrow" parūpējās par pavisam nepieklājīgu rezultāta starpību sērijas kopvērtējumā. Šodien "Petrow" uzvarēja ar 11:1, kas sērijā kopā nozīmēja rezultātu 26:1 (ieskaitot tehnisko zaudējumu).

"Petrow" pašā spēles sākumā pārņēma vadību un līdz 11. minūtei rezultāts bija tapis 5:0, kas praktiski jau bija dzēsis visu intrigu par spēles un sērijas atlikušo gaitu. Atlikušajā spēles pusstundā "Nikars" guva goda vārtus, kad iesita Artašess Daniljans, taču "Petrow" rezultātu padarīja vēl krietni lielāku, jau līdz 29. minūtei panākot 10:1. Atlikušajās desmit minūtēs augstākās intensitātes sacensības vairs nebija novērojamas lielās rezultāta starpības dēļ, taču "Petrow" ar vēl vieniem vārtiem noformēja 11:1.

Tas ir "Nikara" pārliecinoši lielākais zaudējums šosezon, kas piedzīvots telpu futbola laukumā (nevis tehniskais zaudējums). Iepriekš regulārajā sezonā pret "Petrow" tika piedzīvota neveiksme ar 3:9.

"Petrow" – "Nikars" 11:1 (7:0)

Vārti: Seņs 1`, 11`, Daniljans (s.v.) 7`, Kozlovskis 12`, 38`, Šamli 12`, Žarovs 19`, 28`, Avanesovs 20`, Nerets 25`, Grabčaks 28` - Daniljans 24`

Latvijas telpu futbola čempionāta pusfināla pāri

Pāris1. spēle2. spēle3. spēle
Petrow/Jelgava - Nikars10:05:011:1
Jēkabpils Lūši/Ošukalns - Raba5:8 P2:3 P

Izmantotie resursi:
Latvijas Futbola federācija