Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

Lietuvas izlases futzālists pēc zaudējuma uzbrūk pretinieku leģionāru mājoklim

Agris Suveizda

Lietuvas izlases futzālists pēc zaudējuma uzbrūk pretinieku leģionāru mājoklim
Bens Spietinis. Foto: LFF

Kamēr Latvijas telpu futbola virslīgā nedēļas nogalē vēl tikai sākās pusfinālsērijas, Lietuvas futzāla čempionāts jau ir noslēdzies un ar milzu skandālu.

Svētdien Kauņas "Žalgiris" mājās ar 8:4 pārspēja Jonavas "Vikingai" un ar 3-0 sērijā nosargāja čempiontitulu. Kā šodien pavēstījis "Žalgiris", pirmdienas vakarā "Vikingai" Lietuvas izlases spēlētājs Bens Spietinis, kurš neesot darbojies vienatnē, esot uzbrucis Kauņas kluba brazīliešu spēlētāju miteklim. Kauņas klubs raksta, ka leģionāri saņēmuši aizvainojošais īsziņas un aicinājumus iet ārā noskaidrot attiecības, bet pēc atbildes nesaņemšanas uzbrucēji esot izsituši mājokļa logus, spēruši un apspļaudījuši durvis.

Kauņas "Žalgiris" pēc tam vērsās policijā, kas uzsākusi pirmstiesas izmeklēšanu, un nosūtījusi vēstules arī valsts futbola organizācijām. Lietuvas Futbola federācija uz šo vēstuli jau ir reaģējusi un Spietini atstādinājusi uz nenoteiktu laiku, izslēdzot viņu arī no Lietuvas izlases sastāva pirms drīzumā gaidāmajām pārspēlēm Pasaules kausa atlasē pret spēcīgo Čehijas valstsvienību. Septembrī pārbaudes turnīrā Salaspilī Spietinis neizšķirtā pret Latviju (5:5) izcēlās ar sarkano kartīti. Jonavas klubs savā paziņojumā norādīja, ka neatbild par spēlētāju uzvedību pēc sezonas beigām, un atgādināja "Žalgira" spēlētāju provokācijas sezonas gaitā.

Ieskaitot regulāro sezonu un visas izslēgšanas spēļu sērijas, brazīliešu pastiprinātais Kauņas "Žalgiris" Lietuvas čempionāta sezonā 25 spēlēs izcīnīja 24 uzvaras, nepiedzīvoja nevienu zaudējumu un sakrāja iespaidīgu vārtu bilanci 210:46. Oktobrī Čempionu līgas pamatkārtā "Žalgiris" ar 4:1 pārspēja Latvijas čempionvienību "Petro-w" (tagadējo "Riga") un apakšgrupā ieņēma otro vietu aiz Itālijas "Eboli", nekvalificējoties Elites kārtai.

Izmantotie resursi:
https://zalgiris.lt/news/fc-kauno-z...
https://www.lff.lt/lff-pranesimas-d...
https://www.facebook.com/smk.viking...

     [+] [-]

, 2023-04-04 21:55, pirms gada
Nav pirmo reizi Leišu sportā līdzīgi gadījumi!

     [+] [-]

, 2023-04-04 21:57, pirms gada
Brazīliešu futbolisti šokā!

     [+] [-]

, 2023-04-05 07:04, pirms gada
Jebanauskas