Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:554, Did:0, useCase: 3

"Jēkabpils Lūši" pagarina sēriju, RFS grauj un iesoļo pusfinālā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Jēkabpils Lūši" pagarina sēriju, RFS grauj un iesoļo pusfinālā
Foto: RFS Futsal

Šovakar par Latvijas telpu futbola Virslīgas pirmo pusfinālisti kļuva RFS, kamēr sērijā starp "Jēkabpils Lūšiem"/"Ošukalnu" un "TFK Salaspils" būs nepieciešama izšķirošā trešā spēle.

RFS ceturtdaļfināla sērijas pirmajā spēlē savā laukumā "Salaspils FA" sakāva ar 10:1, bet šovakar viesos uzvarēja vēl pārliecinošāk (13:0) un kā pirmā komanda iesoļoja pusfinālā.

Jau pirmajās divās minūtēs divus vārtus iesita Edgars Tarakanovs, viņam piebalsoja Aleksandrs Kuļešovs, bet cīņas turpinājumā hat-trick atzīmēja Artūrs Kuļešovs.

Regulārajā sezonā RFS ar 14 uzvarām 16 spēlēs ieņēma otro vietu, bet "Salaspils FA" ar trīs uzvarām bija septītajā vietā.

Ja RFS tikusi pusfinālā, tad "Jēkabpils Lūšiem"/"Ošukalnam" un "TFK Salaspils" būs jāaizvada sērijas trešā spēle. Sērija norisinās līdz vienas komandas divām uzvarām. Pirms nedēļas Salaspils telpu futbolisti mājās uzvarēja ar 3:0, bet Jēkabpils šovakar revanšējās ar 2:1.

Uzvarētāju labā abus vārtus pirmā puslaika beigās iesita Maksims Potlovs, kurš bija komandas labākais vārtu guvējs arī regulārajā sezonā.