Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

PSG dominē un 11. reizi kluba vēsturē izcīna Francijas Superkausu

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

PSG dominē un 11. reizi kluba vēsturē izcīna Francijas Superkausu
Parīzes ''Saint-Germain'' futbolisti. Foto: Parīzes ''Saint-Germain''

Šodien Telavivā 11. reizi par Francijas Superkausa ieguvēju kļuva Parīzes ''Saint-Germain'', kas finālā pārliecinoši ar 4:0 uzvarēja ''Nantes''. Divus vārtus uzvarētājiem iesita Neimārs, ar precīziem sitieniem izceļoties arī Lionelam Mesi un Serhio Ramosam.

• 11. reizi par Francijas Superkausa ieguvēju kļuva Parīzes ‘’Saint-Germain’’, kas šodien pārliecinoši ar 4:0 pārspēja ‘’Nantes’’. Pretinieks šī vakara mačā 81. minūtē nonāca mazākumā, taču jau tobrīd rezultāts bija 3:0 par labu Parīzei.

• Uzvarētāju labā divus vārtus iesita brazīlietis Neimārs, bet reizi izcēlās Lionels Mesi un Serhio Ramoss.

• Katrā no puslaikiem PSG izcēlās divas reizes. Pirmajā puslaikā iesita kluba zvaigznes Mesi un Neimārs, kamēr otrajā puslaikā vispirms trešo golu iesita Ramoss, bet vēlāk Neimārs realizēja 11 metru soda sitienu.

• Pēdējo reizi PSG Superkausā bija uzvarējusi 2020. gadā, kamēr pirms gada tā ar 0:1 zaudēja ‘’Lille’’. Kopumā šī bija 16. reize, kad tā spēlēja par Superkausu.

• ‘’Nantes’’ par Francijas Superkausu spēlēja astoto reizi un pirmo reizi kopš tālā 2001. gadā, kad tā pēdējo reizi triumfēja. Kopumā ‘’Nantes’’ Superkausu ieguvusi trīs reizes, bet piecas reizes tā finālā zaudējusi.

• Kopš 2013. gada šī kļuva jau par devīto reizi, kad PSG izcīna Francijas Superkausu. Līdz šim bez ‘’Nantes’’ tā cīņā par to uzvarējusi arī tādas komandas kā ‘’Bordeaux’’, ‘’Guingamp’’, ‘’Lyon’’, ‘’Monaco’’, ‘’Rennes’’ un ‘’Marseille’’.

• Par Francijas Superkausu cīnās kopš 1949. gada. Vienā spēlē uzvarētāju noskaidro iepriekšējās sezonas Francijas augstākās līgas čempione pret Francijas kausa ieguvēju.

     [+] [-]

, 2022-08-01 07:32, pirms 2 gadiem
Visi mani favorīta spēlētāji iesita vārtus, malači, bet man sāk likties ka Ramos un Messi ir iekšējās domstarpības!

     [+] [-]

, 2022-08-01 12:51, pirms 2 gadiem
Nja psg normali nolasijusi staarus,nekad nedomaju ka ramoss ar messi speles viena kluba

     [+] [-]

, 2022-08-01 13:12, pirms 2 gadiem
Sporta Eksperts#1 rakstīja: Visi mani favorīta spēlētāji iesita vārtus, malači, bet man sāk likties ka Ramos un Messi ir iekšējās domstarpības!
Domāju, ka nav tik vienkārši aizmirst to, ka abi bijuši tik ilgus gadus pretējās nometnēs, kā arī agrāk, kad abi spēlēja iepriekšējos klubos, El Clasico tiešām bija ugunīgs un saspringts.