Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Ranjēri Anglijas Premjerlīgas vietā izvēlas Francijas otro līgu

Andrejs Siliņš

Ranjēri Anglijas Premjerlīgas vietā izvēlas Francijas otro līgu
Klaudio Ranjēri
Foto: AFP/Scanpix

Itāliešu futbola speciālists Klaudio Ranjēri, kurš tika minēts kā iespējamais Anglijas Premjerlīgas vienības "West Brom" treneris, piekritis Francijas otrās līgas kluba "Monaco" vadības piedāvājumam kļūt par komandas galveno treneri.

Pēdējā Ranjēri darba vieta bija A sērijas klubs "Inter", taču tika atbrīvots pēc nepilnas sezonas šī gada aprīļa beigās. Iepriekš trenera karjerā Ranjēri bijis galvenais treneris tādiem ambicioziem klubiem kā °"Juventus", "Roma", "Valencia", "Chelsea", Madrides "Atletico" un citiem.

Savulaik četrus gadus Londonas "Chelsea" strādājušais treneris tika minēts kā iespējamais "West Brom" galvenais treneris, un speciālists divas reizes tikās ar kluba vadību, lai runātu par iespējamo sadarbību. Tomēr tagad kļuvis skaidrs, ka Ranjēri kļūs par "Monaco" galveno treneri. °

Monako vienība aizvadītajā sezonā ieņēma astoto vietu Francijas otrajā līgā, tiekot pie 13 uzvarām, 13 neizšķirtiem un 12 zaudējumiem. Uz augstāko līgu tika trīs labākās turnīra komandas.

"Viņš tiek uzskatīts par vienu no vadošajiem modernā futbola treneriem Eiropā un uz Monako atvedīs bagātīgu pieredzi un sasniegumus," kluba mājaslapā raksturots Ranjēri.

  +4 [+] [-]

, 2012-05-30 12:58, pirms 12 gadiem
West Brom EPL nau līderkomanda,tā ka treneris labak izvēlējies ievest Monaco pirmajā Francijas līgā,nekā ,lai West izkrīt uz Chempionship

  +3 [+] [-]

, 2012-05-30 13:38, pirms 12 gadiem
šī ir lieliska ziņa! Monāko tagad ir kļuvusi par ļoti bagātu komandu, līdz ar kontrolpaketes nonākšanu pie tā krievu miljardiera. un neviens neslēpj to, ka viņš grib atgriezt Monāko tur, kur tas kādreiz bija! ar Ranjēri viņiem varētu sanākt lieliska atgriešanās un komanda! vismaz Čelsī viņam tas izdevās godam.

  +2 [+] [-]

, 2012-05-30 14:40, pirms 12 gadiem
Nu ja vel Monako tad jau vel nevar teikt neko sliktu, zinot kad Monako ir nauda, gan jau spej maksat tik pat daudz cik ieprieksejie klubi, un ari darbs gan jau nebus tik saspringts budams otraja francija liga vai otradak..

     [+] [-]

, 2012-05-31 04:44, pirms 12 gadiem
Amizanti, ka 9 gadus atpakaļ klubs spēlēja Čempionu līgas finālā, bet tagad pa Francijas otrās līgas vidusdaļu kuļas..