Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Grandēns izīrēts Grenoblei

Grandēns izīrēts Grenoblei
Eliots Grandēns
Foto: AFP

Transfēru loga pēdējās dienās aktīvi strādājuši divi Francijas klubi. Gan "Ligue 1" vienība "Grenoble", gan viena no "Ligue 2" spēcīgākajām komandām "Strasbourg" sastāvu pastiprinājusi ar trim spēlētājiem. "Grenoble" ieguvusi Marseļas "Olympique" uzbrucēju Eliotu Grandēnu un "Munchen 1860" spēlētāju Mustafu Kučukoviču.

"Strasbourg" trīs jaunpienācēji

Viena no "Ligue 2" līdervienībām janvāra pēdējās dienas izmantojusi lietderīgi, pastiprinot sastāvu ar trim futbolistiem. Trīsarpus gadu līgums noslēgts ar Kotdivuāras galvaspilsētā dzimušo 22 gadus veco uzbrucēju Franku Dža Džedži, kurš iepriekš spēlēja "Grenoble" rindās. Tāpat klubam pievienojās 27 gadus vecais Alžīrijas izlases pussargs, kurš pirms tam pārstāvēja "Valenciennes". Savukārt praktiski panākta vienošanās par brazīliešu uzbrucēja Romulo no "Cruzeiro".

"Grenoble" audzē muskuļus

Augstāk jau minēts, ka Grenobles vienību pameta Dža Džedže, tomēr klubs vājāks nav kļuvis - kā galvenais pastiprinājums jāmin 21 gadus vecā uzbrucēja Eliota Grandēna izīrēšana līdz sezonas beigām no Marseļas "Olympique". Tāpat "Ligue 1" jaunpienācēju pastiprināja divi citi uzbrucēji - trīs sezonu līgums noslēgts ar bijušo "Munich 1860" spēlētāju Mustafu Kučukoviču. Augumā raženā uzbrucēja saknes meklējamas Bosnijas pilsētā Novigradā, taču viņš spēlējis vairāku vecumu Vācijas jauniešu izlasēs. Bet trešais pastiprinājums ir kamerūniešu futbolists Pjērs Boja, kurš spēlējis Belgradas "Partizan" un Bukarestes "Dinamo".

Izmantotie resursi:
lequipe.fr
om.net


, 2009-01-30 20:36, pirms 15 gadiem
Prātīgs darījums! Grandins šad tad tika pie spēlēšanas uz maiņu, diezgan labi sev atvēlētās minūtes spēlējis, bet kopsummā praktiski pie spēlēšanas ticis ļoti maz! Lai iegūst spēļu praksi Grenoblē!
Ngolo Kantē. Foto: imago/PanoramiC/Scanpix
1

Pasaules vicečempione Francija paziņo "Euro 2024" sastāvu: negaidīti atgriežas Kantē

Ja "Euro 2024" mājiniece Vācija šodien paziņoja 27 spēlētāju sarakstu, kurā vajadzēs izvēlēties lieko vārtsargu, tad 2018. gada pasaules čempione un 2022. gada pasaules vicečempione Francija jau šovakar nosaukusi 25 spēlētāju sastāvu, kuram vēl drīkstēs pievienot vienu futbolistu – ja vēlēsies.
Kiljans Mbapē. Foto: EPA/Scanpix
1

Mbapē oficiāli paziņo par PSG pamešanu pēc šīs sezonas beigām

Francijas kluba Parīzes ''Saint-Germain'' līderis Kiljans Mbapē šodien izplatījis paziņojumu, kurā viņš paziņojis par vienības pamešanu pēc šīs sezonas beigām.
Foto: AFP/Scanpix
1

PSG trešo reizi pēc kārtas kļūst par Francijas čempioni

Līdz ar "Lyon" šī vakara uzvaru 3:2 pār "Monaco" kļuvis skaidrs Francijas futbola čempionāta uzvarētājs - par to kļuvis Parīzes "Saint-Germain" klubs, kas konkurentiem turnīra tabulā vairs nav aizsniedzams. PSG triumfējis 12. reizi savā vēsturē.