Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Puels: "Pirmoreiz šosezon man bija neliels kauns"

Agris Suveizda

Puels: "Pirmoreiz šosezon man bija neliels kauns"
Klods Puels
Foto: AP

Šodien Francijas futbola čempionāta 10. kārtas ietvaros Osērā tikās vietējā "Auxerre" un septiņkārtējā čempione "Olympique Lyonnais". Mačs noslēdzās ar bezvārtu neizšķirtu 0:0. Piedāvājam "Lyon" galvenā trenera Kloda Puela pēcspēles komentāru.

"Šī bija grūta spēle. Otrajā puslaikā mums bija lieliska izdevība, taču diemžēl Karims Benzemā to nerealizēja. Šodien Karimam uzbrukumā pietrūka pārējo atbalsta. Sadarbība starp spēlētājiem nebija augstākajā līmenī. Pirmoreiz šosezon man bija neliels kauns. Visas spēles priekš mums ir ļoti grūtas. Jau trešdien mums ir spēle pret "Sochaux", kas atkal būs ļoti smaga. Šajā čempionātā katrs punkts ir svarīgs, tāpēc mums ikreiz jāparāda labākais sniegums. Mums tas ir jāpatur prātā un jācīnās," pēcspēles preses konferencē sacīja "Olympique Lyonnais" galvenais treneris Klods Puels.

"Spēle bija ļoti smaga, jo mums nācās sastapties ar blīvu un labu aizsardzību. Pretinieki vienmēr ir koncentrējušies divtik, ja jāspēlē pret mums," Puelam piebalsoja "Lyon" pussargs Miralems Pjaničs.

Izmantotie resursi:
olweb.fr