Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Gallardo pamet ''PSG''

Gallardo pamet ''PSG''
Marselo Gallardo (pa kreisi) cīņā ar
''Benfica'' spēlētāju Nelsonu
Foto: AFP

Francijas futbola kluba ''Paris Saint Germain'' argentīniešu pussargs Marselo Gallardo, pēc spēlētāja aģenta teiktā, lauzis līgumu un franču komandu pametis.

Argentīnietis pievienojās Francijas klubam pagājušā gada janvārī, kad pārnāca no Argentīnas futbola kluba ''River Plate''. Lai arī spēlētājam ir liels potenciāls, komandas pamatsastāvā viņš iekļauties nespēja vai arī spēlēja ļoti maz.

Gallardo aģents Huans Berros paziņoja, ka par viņu lielu interesi izrāda Argentīnas futbola klubs ''San Lorenzo'', taču pats spēlētājs Argentīnā atgriezties nevēlas.
Cik zināms, 32 gadus vecais pussargs visdrīzāk pārcelsies uz ASV, kur nopietnu interesi par viņu izrāda Vašingtonas klubs.

''Marselo neatgriezīsies Argentīnā'', paziņoja Berros.
''Viņš ir ļoti pateicīgs ''San Lorenzo'' komandas galvenajam trenerim Ramonam Diazam par izteikto piedāvājumu, taču ASV klubs ir izteicis labāku un izdevīgāku piedāvājumu. Pagaidām vēl nav īsti skaidrs, kur spēlēs Marselo. Iespējams, viņš dosies uz ASV, bet varbūt arī nē,'' noslēpumaini piebilda Gallardo aģents.

''PSG'' komandas sastāvā Gallardo ir aizvadījis 22 spēles un guvis divus vārtus.

Izmantotie resursi:
www.psg.fr