Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Mbapē un PSG attiecībās jauns saspīlējums: uzbrucēju pirms Japānas tūres atstāj mājās

Mbapē un PSG attiecībās jauns saspīlējums: uzbrucēju pirms Japānas tūres atstāj mājās
Kiljans Mbapē. Foto: AFP/Scanpix

Francijas čempione Parīzes "Saint-Germain" sestdien dosies uz Japānu, lai aizvadītu trīs pārbaudes spēles. Pieņemts lēmums mājās atstāt uzbrucēju Kiljanu Mbapē, kurš joprojām nav piekritis pagarināt līgumu.

24 gadus vecajam Kiljanam Mbapē, kurš jau piecas sezonas pēc kārtas kļuvis par Francijas līgas labāko vārtu guvēju, pēc gaidāmās sezonas beigsies līgums. Viņš atteicies vienošanos pagarināt, tādējādi radot draudus, ka PSG nākamajā vasarā savu līderi zaudēs bez atlīdzības. Lai izvairītos no šāda scenārija, Mbapē tika izvirzīts ultimāts – vai nu pagarini līgumu, vai nu pārdosim tevi jau šajā vasarā.

Piektdien PSG pārbaudes spēlē ar 2:0 pieveica "Le Havre", ar vārtu guvumu izceļoties arī Mbapē. Taču pēc mača viņš saņēma vēsti, ka netiks iekļauts komandas sastāvā dalībai Japānas tūrē, kurā tiks aizvadītas spēles pret Krištianu Ronaldu pārstāvēto "Al Nassr", Milānas "Inter" un Japānas klubu Osakas "Cerezo".

PSG vadība uzskata, ka Mbapē jau vienojies ar Madrides "Real", lai nākamajā vasarā pievienotos kā brīvais aģents, kaut uzbrucējs iepriekš publiski izteicies, ka negrasās Parīzes klubu pamest par brīvu. Ņemot vērā pavērsienus, pastāvot iespēja, ka Mbapē savu pēdējo maču PSG rindās jau aizvadījis.

Mbapē, kurš PSG sastāvā aizvadītajās 260 spēlēs guvis 212 vārtus, ir otrais dārgākais futbolists vēsturē. Pirms sešiem gadiem "Monaco" par viņu saņēma 180 miljonus eiro.

Madrides "Real" jau ilgāku laiku uztur kontaktus ar Mbapē tuvākajiem cilvēkiem, kamēr ar PSG sarunas pagaidām nav notikušas. Spānijas milzis rēķinoties – ja parādīsies iespēja Mbapē iegūt jau šajā vasarā, par darījumu, ieskaitot komisijas un bonusus, varētu nākties iztērēt vairāk par 200 miljoniem eiro.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/story/_...
https://www.bbc.com/sport/football/...


, 2023-07-22 14:44, pirms 11 mēnešiem
Jau gribēju teikt, lai izlabo virsrakstu, bet autors pats pamanīja. Reta parādība šeit.
, 2023-07-22 15:24, pirms 11 mēnešiem
Es domāju arābi ieriebs,un pārdos uz kataru vai saudiem
, 2023-07-22 15:55, pirms 11 mēnešiem
Refeere rakstīja: Es domāju arābi ieriebs,un pārdos uz kataru vai saudiem
Bez Mbappe piekrišanas viņi neko nevar izdarīt
, 2023-07-22 16:47, pirms 11 mēnešiem
Refeere rakstīja: Es domāju arābi ieriebs,un pārdos uz kataru vai saudiem
Nav jau kartupeļu maiss,lai pārdotu bez tā piekrišanas
, 2023-07-22 16:59, pirms 11 mēnešiem
Refeere rakstīja: Es domāju arābi ieriebs,un pārdos uz kataru vai saudiem
Vai uz Ziemeļkoreju ar 25 gadu līgumu.
, 2023-07-22 17:03, pirms 11 mēnešiem
Mbapē var pārdot uz kādu klubu, tikai ar viņa paša piekrišanu. Tāpēc Mbapē ir vinnētāja pozīcijā. Maksimums ,ko var izspiest PSG ir pārdot Mbapē uz Real Madrid jau tagad, vismaz par kautkādām kapeikām.
, 2023-07-22 17:12, pirms 11 mēnešiem
Interesanti, cik Real būtu gatavi maksāt par Mbappi šajā situācijā un cik PSG liksies adekvāta summa, lai viņu pārdotu?
, 2023-07-22 17:34, pirms 11 mēnešiem
TinderDtae rakstīja: Interesanti, cik Real būtu gatavi maksāt par Mbappi šajā situācijā un cik PSG liksies adekvāta summa, lai viņu pārdotu?
Droši tos pašus ko gribēja pagāšgad.Maksimums bija 200 mil.PSG jādabuj esot vismaz 150 mil,lai nosegtu kaut ko. Šodien teica summa 160-180 mil varētu būt. Ticēt Mbappes sāgas sakara kaut kam ir bezjēdzīgi.
, 2023-07-22 17:36, pirms 11 mēnešiem
Aaziitis rakstīja: Mbapē var pārdot uz kādu klubu, tikai ar viņa paša piekrišanu. Tāpēc Mbapē ir vinnētāja pozīcijā. Maksimums ,ko var izspiest PSG ir pārdot Mbapē uz Real Madrid jau tagad, vismaz par kautkādām kapeikām.
Aizmirsi piemest skaisto bonusu kuru Mbappem ir jāsamaksā uz septembri kurš esot ap 90 mil no PSG puses.Viņš jau arī nav muļķis un tā summa ir kaut kas dikti liels.
, 2023-07-22 18:08, pirms 11 mēnešiem
GreenBoston#7 rakstīja: Droši tos pašus ko gribēja pagāšgad.Maksimums bija 200 mil.PSG jādabuj esot vismaz 150 mil,lai nosegtu kaut ko. Šodien teica summa 160-180 mil varētu būt. Ticēt Mbappes sāgas sakara kaut kam ir bezjēdzīgi.
Kamēr Romano nerakstīs Here We Go nekam arī īsti neticēšu, bet pat tad ir jautājums, ja taisnība par to ka starp Mbappi un Real ir vienošanās, tad vai abas puses ir gatavas atteikties no signing bonusa, un iespējas spēlētāju parakstīt kā free agent, lai iztērētu cik daudz naudas? Protams, ka no Real skatpunkta viņiem vajag to uzbrucēju, kura lomu Mbappe varētu izcili pildīt, nu neticu es Hoselu. Redzēsim ko Perezs izdomās. Lielākais jautājums, laikam, ir par to cik daudz brīvo līdzekļu ir Real, lai finansētu šo transfēru.
, 2023-07-22 18:27, pirms 11 mēnešiem
TinderDtae rakstīja: Kamēr Romano nerakstīs Here We Go nekam arī īsti neticēšu, bet pat tad ir jautājums, ja taisnība par to ka starp Mbappi un Real ir vienošanās, tad vai abas puses ir gatavas atteikties no signing bonusa, un iespējas spēlētāju parakstīt kā free agent, lai iztērētu cik daudz naudas? Protams, ka no Real skatpunkta viņiem vajag to uzbrucēju, kura lomu Mbappe varētu izcili pildīt, nu neticu es Hoselu. Redzēsim ko Perezs izdomās. Lielākais jautājums, laikam, ir par to cik daudz brīvo līdzekļu ir Real, lai finansētu šo transfēru.
Viņš tāpat dabūs savus 100 mil atnākot par brīvu uz signing bonusa rēķina.Pagāšgad arī bija vienošanās un visi zin kā tas beidzās.
Real ir pietiekoši viņa transfēram.Pirms transfēru loga atvēršanās summa bija 300+ mil.Jude un Arda izmaksāja trešo daļu no tā. Francs atgriezās par 5 vai 10 mil uz buy back clause rēķina. Joselu par velti
Lielākā problēma bijas spēlētāju algu cipari un tie visi tika iztīrīti.
, 2023-07-22 18:45, pirms 11 mēnešiem
GreenBoston#7 rakstīja: Viņš tāpat dabūs savus 100 mil atnākot par brīvu uz signing bonusa rēķina.Pagāšgad arī bija vienošanās un visi zin kā tas beidzās.
Real ir pietiekoši viņa transfēram.Pirms transfēru loga atvēršanās summa bija 300+ mil.Jude un Arda izmaksāja trešo daļu no tā. Francs atgriezās par 5 vai 10 mil uz buy back clause rēķina. Joselu par velti
Lielākā problēma bijas spēlētāju algu cipari un tie visi tika iztīrīti.
Nu labi, man gan likās, ka ar stadiona rekonstrukciju naudas situācijai vajadzētu mazliet drūmākai, pie tam cik saprotu, tad pagājusī sezona ir nesusi mazu, bet peļņu, pirmo reizi kopš pandēmijas.

Mazliet ne pa tēmu, bet tad Latviski pareizi būs Hoselu vai Joselu?
Viljams Stills. Foto: AFP/Scanpix

Par ''Lens'' galveno treneri kļūst bijušais ''Reims'' stūrmanis Stills

Lansa (Francija), 10.jūn., LETA. Par Francijas spēcīgākās futbola līgas kluba "Lens" galveno treneri pirmdien tika apstiprināts Viljams Stills, vēsta vienība.
"Saint-Étienne" futbolisti. Foto: Mourad Allili/SIPA/Scanpix

Desmitkārtējā Francijas čempione Sentetjēna atgriežas augstākajā līgā

Francijas augstākās futbola līgas kvalifikācijas turnīrā uzvarējusi titulētā "Saint-Étienne", pēdējā kārtā divu spēļu summā ar 4:3 pieveicot "Metz".
PSG futbolisti. Foto: IMAGO/Scanpix

Parīzes ''Saint-Germain'' pirmajā puslaikā nokārto 15. Francijas kausa trofeju

Par 2024. gada ''Coupe de France'' jeb Francijas kausa ieguvēju kļuva Parīzes ''Saint-Germain'', kas šovakar Lilles ''Stade Pierre-Mauroy'' stadionā ar 2:1 pārspēja Lionas ''Olympique''.