Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

"Montpellier" pēc neveiksmīga sezonas sākuma atbrīvo galveno treneri

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Montpellier" pēc neveiksmīga sezonas sākuma atbrīvo galveno treneri
Mišels Der Zakarjans. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix

LETA--AP. Francijas futbola spēcīgākās līgas vienība "Montpellier" atlaidusi no amata galveno treneri Mišelu Der Zakarjanu.

Pēdējā aizvadītajā mačā Monpeljē vienība svētdien savā laukumā ar 0:5 zaudēja Marseļas "Olympique". "Montpellier" futbolisti sezonu iesākuši ar sešiem zaudējumiem astoņos mačos, izcīnot tikai vienu uzvaru un vienu reizi spēlējot neizšķirti.

"Pēc mača ar viņu aprunājos un pateicu, ka šovakar ir pienākušas beigas. Arī spēlētājus informēju, ka, pateicoties viņu brīnišķīgajam darbam, ir ticis atlaists treneris un nākamajā spēlē viņiem vajadzēs uzņemties atbildību," neapmierinātu ar komandas sekmēm pauda kluba prezidents Lorāns Nikolēns.

Bijušais Armēnijas futbolists kā spēlētājs Monpeljē klubā pavadīja nepilnas desmit sezonas, bet pēc tam kļuva par komandas treneri 2017. gadā. 2021. gadā viņš pārcēlās uz "Brest", taču 2023. gadā atgriezās "Montpellier" galvenā trenera amatā.

"Montpellier", kas pagājušajā sezonā Francijas čempionātu noslēdza 12. pozīcijā, ar četriem punktiem astoņās spēlēs turnīra tabulā atrodas pēdējā vietā 18 komandu konkurencē.